Lasa-l pe el sa-si strecoare limba in gura ta si sa initieze sarutul frantuzesc. E mai bine asa. Dupa-aia totul va veni de la sine.
Mangaiei buzele cu limba dupa aia o sa inteleaga gestu si o sa inceapa si el si asa o sa va sarutati pasional, dar nu va grabiti, fiti tandri.
Buna,nu inteleg de ce ar fi o problema la actualul tau prieten din moment ce nu e primul sarut.Dar sa incepem
Ca sa nu te faci de ras este nevoie de o igiena dentara corecta! sa nu va atingeti dinte in dintii.Sa fi atenta sa nu il musti, si reverso.Trebuie amandoi sa incepeti cu gura aproape deschisa.Adica fi atenta daca el tine gura inchisa nu incerca cu limba, iti zic ca nu e tocmai placut sa simti limba pe buze
Umezeste-ti buzele (trece usor cu limba peste ele) pentru a nu avea o senzatie neplacuta la atingere.
Capul trebuie sa il inclini putin intr-o parte pentru a avea spatiu si lejeritate in sarutat.
Deschizi gura mai mult si incepeti sa va jucati cum o fi nu conteaza.
Totul vine de la sine.nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi micuti apoi te lasi condusa de val! e foarte frumos.
Pot sta de vorba cu tine in privat? Imi poti trimite te rog un mesaj cu un mail, id? sau sa vb aici pe TPU prin mesaje?
Pai si eu prima oara am fost, praf. cand m-am sarutat cu prima fata, dar a 2-a oara nu stiu din instinct mi-a venit si am stiut ce sa fac si acuma nu am nici o problema. Nu te pot ajuta.
Laurentiujr întreabă:
Mutubal întreabă: