De ce te-ai multumii cu ceva cu care nu esti pe deplin fericita, doar pentru ca te-ai obisnuit cu el?
Da-ti frau liber inimii, fiindca al naibii de frumos sa fii iubita, sa iubesti si sa impartasesti aceleasi ganduri, pasiuni, preferinte samd. dar fii sincera si desparte-te de el, inainte sa incepi alta relatie.
Nu te infrana, ca vei regreata toata viata!
Inima alege una, desii creierul spune alta... dar in cazul tau, nu vad compatibilitati prea multe cu cel cu care esti acum in relatie, dimpotriva, vad o plafonare, o rutina si doar o relatie de convietuire amiabila.
Poate fugi cu ăla, renunți la ce ai. Se dovedeste ăla nou a fii un bun actor, rămâi singura că rezultat
Salutare!
Ar trebui sa te gandesti ca... ceea ce simti acum, poate ai simtit si cu persoana cu care esti, poate o sa mai simti si cu altcineva.
Nu este vorba de acel sentiment, daca ajungi sa te indragostesti de altcineva, este clar... nu ii mai iubesti actualul partener, alta explicatie nu este acceptata si nici nu prea exista.
Asa ca tu stii ce faci, nu vreau sa te influentez, faci ceea ce simti si ca trebuie sa faci. Numai gandeste-te... deseori ceea ce ne dorim, nu este si ceea ce vrem cu adevarat si ne-ar face sa ne simtim bine. Poate te incurci in ganduri.
Decizia iti apartine.
Indiferent de ce o sa faci, iti urez numai bine alaturi de... oricine si sarbatori fericite! ^_^
Nu poți renunța la acest sentiment, căci el vine din adâncuri.
Fii fericită că iubești. Să vă întâlniți toți trei împreună. Pentru cel ce te face să visezi, adu-i o zână.
Sa stii ca atractia sexuala nu dispare cand iubim pe cineva, de acel barbat esti atrasa fizica mai ales la ovulatie, tu iti alegi drumul in viata, nu exista drum bun sau rau, daca il lasi pe actualul poate vei fii mai fericita dar poate te va dezamagi. daca stai cu actualul vei simti o frustrare, dupa moralitatea din Romania femeile nu au dreptul sa iti lase barbatul chiar daca numaj e atractie, nu te lua dupa ce spune lumea si inimoara ta
Spui că nu îți lipsește nimic, dar eu cred că exact aici e problema. Nu te-ar mai fi atras altcineva dacă nu era vorba de niște lipsuri la mijloc (pe care posibil să nici nu le fi sesizat neapărat). Și lipsurile astea sunt cumva compensate de băiatul cel nou.
Ar trebui să-ți ridice niște semne de întrebare faptul că ai acordat acele atribuiri unui străin și nu iubitului tău!
Cum nu-ti lipseste nimic? Iti lipseste tocmai chestia de care zici "Funny, dragut si iubitor cum nu am mai vazut." In viata nu le putem avea pe toate. Cu siguranta cel cu care esti acum este potent financiar plus alte avantaje. Dar nu ai parte cu el de "rezonare", "plutire" etc Asa ca e greu sa alegi cu creierul si cu inima. Mult succes si alegeri care sa te faca fericita!
Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Daca zici ca exista iubire reciproca si te face fericita, nu te mai gandi la altul. Ataseaza-te mai mult de iubitul/sotul tau, petrece-ti mai mult timp impreuna, cautati subiecte comune si nu o sa mai simti ca nu sunteti deloc la fel. Comunicati mai mult. Il vei uita pe celalalt fara sa iti dai seama.
Sentimentul acesta de indragostire,si sa nu mai vezi ceva interesant la persoana de langa,e ceva normal,doar cere timp sa treci peste.E normal sa nu fie aceesi dorinta o viata,intreaga.
Asta ca sunteti diferiti, si ca trecutul nu e roz, sunt niste mizerii, niste scuze, pentru linistea ta sufletesca.Sa ii pui bete in roate sa te simti implinita si nevinovata ca vorbesti cu alta persona.
Il iubesti impune-ti sa il iubesti. Daca faci un pas gresit acum vei regreta mult pe viitor.Trecutul e ceva ce a trecut.
Iar aia cu potrivitul, sunteti de 4 ani, doi imperfecti fac perfectul.
Doar ai grija sa nu regreti.
Aham, deci tot vina baiatului e si aici, imi place ca un cuvintel nu ai specificat de cat de instabila ar putea fi ea ca persoana, dar e bine, e tot vina baiatului.
Cat despre autoarea intrebarii: spune-i adevarul si nu-i mai pierde timpul, e clar ca te minti singura, nu stiu cum dracu vine: 'e relatia perfecta dar imi place de altcineva' ))))
Gândește-te că ce simți pentru ăsta e doar o nevoie de ceva nou, nu știi mai nimic despre el și peste 4 ani cât ai cu actualul cu ăla posibil să nu te înțelegi la fel de bine sau să-ți facă cine știe ce faze.
Pai deja ai inselat
Nu stiu ce mai cauti langa actualul sincer.
Daca il iubeai nu te atragea altul.