Este greu de decis când e cazul să insiști și când nu în asemenea în asemenea caz. Depinde de modul de abordare.
Incearca sa nu o mai intrebi evaziv, ca de aia ti-a raspuns tot evaziv si nu ti-a placut.
Daca iti place de ea, spune-i si invit-o clar si frumos la o pizza de exemplu, vineri dupa ore, sau cand crezi tu ca puteti amandoi, dar fara sa-i mai propui ceva evaziv, ca fetelor nu le plac baietii care nu stiu ce vor si vorbesc la modul general. doar de dragul de a spune ceva.
Inteleg,dar ce am spus asa de rau?
Efectiv nu am invitat-o acasa la film, sa zica ca cine stie ce...
Timp avea, de aia am si ales ziua de duminica.
Intrebarea ta a fost evaziva si nu tocmai policticoasa, daca ai intrebat-o chiar asa: "mergem si noi la mall sa mancam ceva?"
ca si cum vrei sa-i dai ceva de mancare ca ea nu-si permite, ca apoi sa mearga cu tine unde ai tu chef.
Invata sa vorbesti frumos, politicos si clar, ca sa nu creezi confuzii si nici sa nu para ca este o invitatie de mojic, ori smecher.
Intreab-o daca doreste sa iasa cu tine la o intalnire.
Cand va intalniti o intrebi daca doreste sa manacati ceva, sa va plimbati sau sa mergeti la o cafeanea, bar ori cinema.
Cred ca trebuia sa fie o invitatie clara, fii mai hotarat, incearca sa ai o atitudine de baiat mai hotarat si mai increzator. Te poti imprieteni cu ea,, apoi sa faci o invitatie precisa, daca te refuza nu mai insisti nici tu.
beausingurlamasamea întreabă: