| Oral a întrebat:

Salut am si eu o problema si imi e rusine sa vorbesc cu prieteni.
Am avut prima experienta sexuala acum 5 saptamani si a iesit groaznic.
Deci eram la mare si am stat cu o fata timp de 10 zile.
in una din zile a venit la mine in camera si am inceput cu preludiu de 30-40 de minute dupa care am dezbracato, mi-am pus prezervativu' si am inceput sa o penetrez si dupa aproximativ 90 de secunde am ejaculat si dupa nu am stiut ce sa fac si s-a terminat... si m-am simtit ca-m prost si acum cand am ocazia sa fac sex nu prea am tupeu...
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exact. De obicei in cazul primelor actiuni sexuale din cauza excitarii foarte intense chiar si in cazul ejacularii in multe situatii penisul ramane aproape la fel de erect ca la inceput ceea ce faciliteaza montarea unui prezervatv nou (pe penisul spalat sau f bine sters de sperma) si inceperea unui act sexual nou. De obicei acest de-al 2 lea sex va fi mai lung decat primul putand dura chiar mai mult de 5-6 minute, ceea ce se poate considera ca fiind deja un sex aproape normal. Daca nici a 2-a oara nu reusesti sa-ti satisfaci partenera incerci si a 3-a oara sau ii faci un oral, o degetica pentru a nu o lasa nesatisfacuta. Vezi ce ti-au raspuns si ceilalti. Asa este normal sa se intample chiar la inceput. Uneori pot trece chiar si ani pana cand sexul va decurge asa cum ne dorim cu totii.

9 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Dar nu inteleg de ce te simti prost ca ea s-a terminat mai repede ca tine si tu nu?
Daca ai ejaculat si tu ai terminat.Am auzit si stiu ca am vorbit pe internet cu destui si asa se intimpla daca iti doresti foarte mult partenera.Nu e nici o rusine.Ca sa nu ejaculezi asa de repede se invata cu timpul.Ca mersul pe bicicleta sau innotul.

| corbulalbrosu a răspuns:

In general primul contact sexual se termina foarte rapid din cauza surescitarii, si se datoreaza atat lipsei de experienta cat si din cauze/motive psihice. Fiindca erai la primul tau experiment era oarecum normal sa te pierzi, sa nu stii ce ar fi trebuit sa faci in continuare. Se pare ca nici fata nu a avut mai multa experienta sa intervina si sa te ajute si din acest motiv totul s-a terminat printrun fiasco. Chiar daca ea nu a ajuns sa "guste" placerea/satisfactia oferita de sex, nu trebuie sa iti fie rusine de tine si de faptul ca nu ai reusit s-o satisfaci, deoarece tuturor barbatilor prima data li se intampla la fel. Reusesc doar in repriza a 2-a sau chiar a 3-a a partidei de sex. Daca aveai o minima experienta ai fi stiut ca dupa cateva minute penisul iti va reintra in erectie si puteai sa incerci o noua repriza care garantat ar fi tinut mult mai mult decat prima data. Nu rata ocazia daca aceasta reapare. Primele raporturi sexuale vor fi la fel de scurte si din acest motiv trebuie reluate chiar si de 2-3 ori deoarece asa s-a intamplat la inceput fiecaruia dintre noi.O fata trebuie sa fie constienta ca este normal sa se intample asa si are datoria sa te ajute si sa te imbarbateze. Succes pe viitor.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sfat pentru ce? vrei sa i-o tragi iar?

| Emilian65 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost ca ai ejaculat repede. Este un fenomen normal la majoritatea baietilor cand fac sex prima data. Dupa mai multe acte sexuale nu vei mai ejacula asa de repede.

| MrLucas a răspuns:

E doar prima experienta, cu timpul vei rezista mult mai mult, majoritatea dintre noi am trecut prin situatia ta, insa asta nu ne-a oprit evolutia.Fii increzator, inceputul e cel mai greu.

| MrLucas a răspuns:

A si pana una alta, poti incerca un handjob inainte daca ai ocazia, asta ar trebui sa iti mareasca rezistenta.

| Oral explică (pentru corbulalbrosu):

Adica, sa-mi schimb prezervativul si sa incep iar?

| Oral explică (pentru MrLucas):

Pai cum sa fac asta laughing) dau laba de fata cu ia laughing)?

| MrLucas a răspuns (pentru Oral):

Inainte sa mergi la ea mestere.