| Cata223 a întrebat:

Salut.am si eu o problema si poate puteti sa ma ajutati.cand fac sex cu prietena mea in unele pozitii mi se excita foarte tare si destul de repede si imi vine sa ejaculez.de ex in pozitia in 4labe..sau capra..cand incepem sa facem mai repede si tare dupa 1min sa zic sau poate mai putin ma excit foarte tare si imi vine sa ejaculez.ce sa fac sa nu se mai intample? sa numai ejaculez? sau sa durere mai muult in orice pozitie.sa pot sa fac mai mult,repede, tare.ca sa o satisfac si pe ea.ce sa fac ca sa numai ejaculez sau ca se intarzie mult sa nu imi vina? vreau metode folositoare...multumesc

6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Singura metoda eficienta si necostisitoare e ...sa-ti dai drumul si sa incepi iar. A doua oara aproape toti barbatii pot intretine raportul sexual pentru o perioada mult mai mare, unora nici nu le mai vine sa-si dea drumul dar macar partenera reuseste sa aiba si ea orgasm.

| NewTerminator a răspuns:

1 faci pana iti dai drumul
2 te stergi cu un servetel umed(ca sa dureze putin)
3 alt prezervativ
4 enjoy pana iti dai a doua oara drumul sau pana o satisfaci pe ea.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să te controlezi.
Învață să te exprimi, "in 4labe..sau capra".
Pa, pa.

| Cata223 explică (pentru NewTerminator):

Pai se cam culca dupa ce imi dau drumu..nu prea mai sta..uneori..cu greu un pic.

| Antimanele104 a răspuns:

Ti-as fi dat un raspuns pertinent, dar nu am cum din 2 motive:
1.eu cunosc strict chestiuni teoretice, practic nu am nici cea mai vaga idee(a.k.a sunt virgin)
2. felul in care te-ai exprimat ma zgarie pe creier si abia daca inteleg unele fraze.

| NameHarris a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Explicane tu cum pot sa controlez sa tina primul act sexual mai mult de 3-4 min?