Fata are dreptate, iar daca tu nu poti astepta esti liber sa-ti cauti o fata care este pregatita.
Daca spune ca nu-si doreste sa faca asta, ar trebui sa o lasi balta. La urma urmelor, e decizia ei. Iar daca tie nu-ti convine, gaseste-ti pe alta.
Pai si ce nu iti este clar? Fata nu e pregatita, nu ai cum sa o convingi pentru asta. Daca tii la ea, fii alaturi de ea asteapt-o Daca nu, n-ai decat sa te duci la alta.
˝spune ca nu se simte pregatita si sa o facem cand simtim ca e momentul.Ce sa fac?˝
Aşa să faci! Să faci cum spune ea! Dacă spune că nu e pregătită înseamnă că nu e pregătită şi gata.
Se pare ca nici tu...
Lasa fata sa-si vada de treaba daca tu pentru asta traiesti! Sau sa astepti momentul cand va fi pregatita (cam doia ani).
Nu stiu ce sa zic, am asa o dorinta de a-mi bate joc de tine, dar n-am s-o fac. Daca tii la ea, nu o fortezi si astepti, daca nu, esti liber, oricum aveti 16 ani, nu va veti cununa maine poimaine, vrei doar s-o...si nu ma lua pe mine cu nu, vad ca obsedat esti, nu-mi arata ca esti si ipocrit.
Prietene, e foarte simplu. O inviti la tine, (sanchi!) sa vedeti un film. Ai si tu ceva de baut in casa mai fin? Ii bagi ceva sub nas... nu-ti face griji nu e pretentioasa si pe urma cand e mai ametita o iei la ture. Cum tu esti virgin probabil, si nu stii nici cum e treaba cu protectia si prezervativul (nu-ti trebuie asta!) in cazul in care ajungi sa o pontezi vei termina in ea pentru ca totul va fi foarte rapid. Fata se va trezi "embarazada" in ultimul hal si te va acuza de viol. Epilog: Platesti pensie alimentara si faci bulau.
Ba baiete, uite ce te sfatuiesc eu... lasa dracului sexul si du-te la scoala. E cea mai buna metoda pentru tine de a-ti reprima instinctele animalice.
Iesi ma de-aici! Ai dreptate, nu vom castiga nimic prin ras.Tie Dumnezeu, tot nu iti va oferi inca un pic de creier.Trist.
Vine de buna voie sau obligat fortat la tine, da-i sa bea ceva si îi spui ca daca mai are temeri nefondate, te duci la o prostituata si gata, pai ce e asta tu ai 4 luni cu ea si deja face figuri.Ori se **** ori gaseste pe altcineva.
Problema este ca nu tu iti bati capul cu noi, ci noi cu tine.Pentru ca tu ai o lipsa acuta de creier, deci nu ai cum sa-ti bati capul cu noi, nici daca ai vrea, nu ai avea cum. Vorbesti de parca ai fi cine stie ce barbat.Tie abia ti-a rasarit, nici nu stii cum sa ti-o tii si vorbesti de lucruri mari.Pe bune? mai ''barbatele'', du-te la scoala si lasa barbatii sa-si faca treaba.Nu te mai gandi cum sa convingi pe cineva sa faca sex cu tine! Daca ea nu vrea, e clar ca nu ai nimic atragator si probabil se gandeste si ea ca ar fi pacat sa-si inceapa viata sexuala cu unul ca tine.Ar fi o rusine.
beausingurlamasamea întreabă: