Daca reusesti sa o convingi sa intretineti relatii sexuale ar fi cat se poate de normal sa NU ocazia. Ar fi chiar pacat sa nu profiti de o astfel de oportunitate, deoarece se zice ca este "pacat" sa ratezi/s-o scapi din... "scula". Ia aminte la ce te indeamna proverbul "bate fierul cat e cald".
Incearca sa vezi si dincolo de ce arata ea! Tu vezi doar ce e la suprafata,nu iti dai seama ca poate fi vorba de ceva mai mult,da' inca nu iti dai seama. Nu judeca dupa aparente sau mai bine zis,nu judeca! Poate, traind ce a trait ea si tu, daca erai fata, ajungeai in situatia asta. Nu profita de om, nu stii cand iti e lumea mai draga si ti se taie filmul
Vezi tu, din ce am scris eu reiese ca sunt un fel de fuckboi. Ceea ce e fals. Nu am avut decat o relatie serioase pana acum, anul trecut, cu o fata pe care o iubeam cu adevarat, dar ea m-a dezamagit. M-a durut atat de rau incat ajunsesem sa fumez 1 pachet pe zi la 14 ani si sa ma tai. Mi-am revenit de atunci, insa nu am mai iubit de atunci, nu m-am mai indragostit, nu mai tin cont decat de felul in care arata o fata, incerc sa o agat, mere bine, nu mere iar bine.
Tin sa precizez ca nici nu arat de nota 10. Am o fata placuta, doar ca punctele negre si alte probleme ma trag in jos. Eu ma bazez mai mult pe caracter, inteligenta si simtul umorului sa atrag o fata, si nu stiu daca o astfel de fata s-ar putea simti atrasa de mine. Desi mi-a dat palme la fund, m-a lins pe mana, si alte lucruri cu tenta sexuala, ea face asta cu majoritatea baietilor din clasa, si plus numai stiu cati alti.