| deborah92 a întrebat:

Salut, as avea nevoie un pic de ajutor va rog
nu mai stiu ce sa fac
sunt cu prietena mea de aproape 2 ani, si o iubesc, si sunt sigur ca sentimentul este reciproc.
Ea vrea mereu sa para dura, ca sa isi ascunda adevarata fata si sensibilitatea, si mai nou, a decis sa'si faca inca un tatuaj, rasta in par, si vrea sa'si mareasca tunelurile din urechi.
cu primele 2 mai pot fi de acord, insa tunelurile le vrea prea mari, si refuza sa inteleaga ca peste vreo 20 de ani va arata oribil cu asemenea gauri.
am incercat sa'i explic ca nu ar trebui sa le faca, si ca imi va fi placut daca va ceda macar odata.
ea a zis ca le va face oricum, pentru ca e corpul ei si nu o deranjeaza, sh ca parerea mea nu conteaza. Sunt sigur ca o face pe dura, si ca nu va da inapoi pentru ca e prea incapatinata.
Fetelor, Imi puteti da niste sfaturi eficiente cum sa o conving sa nu'si faca tuneluri?
va rog, e foarte important pentru mine.

6 răspunsuri:
| jupiterestru a răspuns:

Spune-i sa-si faca niste poduri, daca tunelurile nu-ti plac.

| deborah92 explică (pentru jupiterestru):

)) are deja tuneluri, acum vrea sa le mareasca

| goodyke a răspuns:

Dupa ce am citit tot, am recitit si m-am oprit la "eu o iubesc si sentimentul este reciproc". Cred ca esti mult prea orb sa vezi ca din moment ce parerea ta nu conteaza nu se numeste iubire.

| SoryIna a răspuns:

Explica-i mai detaliat de ce nu e bine sa fac acest lucru. Eventual arata-i poze cu persoane care au asa ceva. Adu-i cat mai multe dovezi ca ce vrea ea sa faca nu e bine. Daca tot nu merge da-i un pumn in cap poate isi revine. Eu asa as prefera sa patesc decat sa fac vreo prostie imensa.

| Mihai_Skandura_1996 a răspuns:

Eiilaughing e bine ca esti cu prietena ta si nu cu prietena altuialaughing

| EGT a răspuns:

Daca te iubeste asa cum zici tu o sa tina cont de parerea ta... spune-i pur si simplu k nu te va mai atrage daca isi face tuneluri