Buna. Sunt fata, si sa stii ca mi s-a intimplat si mie asa ceva, si acum sunt impreuna cu acel baiat. Doar ca asta s-a intimplat intr-un parc. Sa stii ca nu e nimic penibil in asta. E placut pentru o fata sa fie in asa situatii. Succes.
Suna bine. Daca tot esti in mall/ ceva similar de ce nu ai continua cu " N-ai vrea sa bem un suc si sa aflam daca avem ceva in comun?"
Iti mai vand un pont: urmeaza-ti interesele, hobbyurile si mergi la evenimentele/ intalnirile/ concertele/ cursurile. E mult mai usor sa intri in vorba cu cineva cu un interes comun. Si mai fain, pe termen lung.
Bafta!
E putin penibil, dar cu ceva imaginatie ai putea chiar sa impresionezi.
Eu zic sa mai lucrezi la modul de abordare. Cauta ceva original si dragut, ceva care sa te reprezinte!
E chiar dragut gestul si nu cred ca e penibil. Iar daca baiatul e ingrijit si dragut, vedem noi cum facem sa ne mai intalnim.
Nu e penibil, doar că foarte rar duce undeva. De obicei fetele chiar nu pun nici un fel de preţ pe genul ăsta de "agăţări", dar le mai place din când în când.
Sa inteleg ca le plac "agatarile" cu replici cliseice si obosite?
Nu, nu cu replici cliseice şi obosite. Nu, fără replici. Doar mergi la tipă şi te prezinţi frumos, apoi duceţi o conversaţie NORMALĂ. Fără replici. Îs penibile, şi te-ar lua în râs.
Si ce crezi ca face cand zice fraza aia? Se prezinta si o invita la un ceva unde sa poata purta o conversatie.
In cazu asta chiar nu e nici o replica de "agatat" un exemplu de replica ar fi:" Ai simtit asta? A fost un cutremur sau tu tocmai mi-ai zguduit lumea"... E un mod sincer si direct in care poti sa creezi o legatura care poate duce de la o prietenie la o relatie... Multi baieti asteapta miracole, iar asta e un mod in care le pot creea singur, fara joculete si alte chestii superficiale.
Dacă vezi o tipă singură pe stradă, mai mult ca sigur că se gărbeşte, sau se duce undeva cu ţintă fixă, sau, varianta doi, se plimbă ca să întâlnească oameni. Doar că femeile nu fac niciodată primul pas. Înţelegi?
Nu, pentru ca asta ar insemna sa pot sa citesc gandurile oamenilor.
"Doar că femeile nu fac niciodată primul pas." Well tough ***, Fat-Frumos nu se gaseste pe strada.
Făr Frumos nu se găseştelol. Nici pe stradă, nicăieri.
Un om cu care să comunici găseşti.
HappynewCenusa întreabă: