Poate nu te place, te-ai gandit la asta? Faptul ca esti colegul ei e scuza perfecta. De obicei, relatiile intre colegi nu sunt tocmai... favorabile. Poate fi si asta un motiv, gandeste-te ca tu o iubesti si la un moment dat se desparte de tine. O vezi zilnic, suferi enorm de mult. Si asta e valabil si pentru ea. Nu cred ca din cauza colegilor, cine ar da cu piciorul unei relatii (cu o persoana iubita) din motivul asta? (:
Poate ea nu se simte pregatita inca pentru o relatie "de cuplu", ca sa zic asa. De ce nu incerci sa ii explici sentimentele tale si printr-o marturisire intre patru ochi, verbal, nu prin intermediul unor foi de hartie? Gaseste tu un prilej, cat de curand! Si ce treaba aveti voi cu ce vor zice colegii? Daca s-ar lua toti dupa ce "s-ar putea sa zica lumea", am fi toti o adunatura de frustrati cu sentimente neimpartasite! Primul pas l-ai facut deja, ai avut curaj. Fa-ti curaj si pentru urmatorii pasi. Bafta! Si nu uita : noi suntem ceea ce credem noi ca suntem, nu ce zice lumea ca suntem! Ce zic ceilalti nu e problema ta, e problema lor!
Eu ca fata, nu m-as ''lipi'' cu cineva din aceeasi clasa cu mine. In primul rand, cum ai zis si tu, colegi comenteaza foarte mult, iar in al doilea rand, e foarte naspa fiindca stau toata ziua cu el, toate orele si m-as plictisi. De aia ti-a zis colega ta ''nu pot fii cu cineva din clasa''. Ii e teama, cu siguranta, de ce vor crede colegii si stie ca o relatie de genul nu va tine prea mult.
Oricum, bafta!
Mno, eu am inteles ce ai vrut sa zici aici
E putin greu cu fetele si trebuie sa ai multa rabdare. Ar trebui sa stati de vorba amandoi, stiu ca la scoala o sa barfeasca colegii despre discutia voastra, dar la telefon sau pe mess; si sa o convingi ca parerea colegilor nu conteaza si ca ei critica doar de plictiseala, sa nu taca, pentru a va face sa va simtiti prost.
Imprieteneste-te cu una din prietenele ei si roag-o sa te ajute sa fiti impreuna. Dovedeste-i ca meriti ca sentimentul sa fie reciproc, vorbeste frumos cu ea, ajut-o cand are nevoie, fi-i ca un prieten, un frate mai mare pentru a-i castiga increderea.
Cunosc un caz asemanator, eu eram prietena fetei respective, iar aceasta poveste a durat 2 ani. Dupa ce indragostitii au fost impreuna, baiatul se plictisise deja sa-i tot arate sentimentele, deci ai grija!
Numai bine!
Buna si eu sunt fata si iti spun sincer probabil fata asta a vazut ca o placi si vrea sa vada de ce esti in stare pentru ea, ti-a spus ca nu vrea... atunci nu o mai cauta las-o asa sa vezi va veni singura la tine. asa fac toate chiar si eu