Nu vreau sa par rau dar cineva trebuie sa te aduca la realitate. Pana face aia 18 ani o sa aiba iubit, o sa se culce n baieti cu ea si nici n-o sa-si mai aduca aminte de tine. Nu se stie ce-o sa fie peste o saptamana dapai peste 3 ani... deci despre ce asteptata vorbesti aici? Pune si te concentreaza pe fetele din zona ta si lasa moldovencele. Hai sa iti mai zic o vorba spusa de o cunostinta de-a mea care e vames la granita cu Republica Moldova ( asta e pentru cand mai cresti oleaca ) : "In Moldova toate lucrurile sunt ieftine dar cel mai ieftin lucru de acolo este pi**a ". Si asta a spus-o un om insurat, cu nevasta si cu 2 copii acasa
Si urat n-o sa mai fi decat atunci cand o sa te vezi pe tine altfel, abia atunci cand o sa iti schimbi mentalitatea si atitudinea. Pana atunci o sa te vezi exact asa cum esti acum, adica JOS de tot.
Păi nici nu poți trece granița dacă nu ai 18 ani.
Poate are fata de gând să vină la studii în România
La 18 ani nici nu vei mai stii de ea cel mai probabil. Trebuie sa te ti bine pe pozitii, sa discutati foarte mult pe diverse domenii si sa te comporti frumos cu ea. Sun-o si pe web, asta ar da un plus de valoare conversatiei. Pana la 18 ani din ce am citit nu prea poti trece granita singurel, deci bazeaza-te pe ce poti face in online si trebuie sa ai in vedere ca este extrem de greu ca 3 ani sa o ti fixata pe persoana ta pentru ca oricand poate sa ii fie atrasa atentia catre cineva din zona ei cu care poate interactiona fizic. Iti recomand carti de dezvoltare personala, le poti gasi gratis pe net sub forma de pdf (format electronic) sau poti comanda daca nu le gasesti asa. Asta pentru tine, nu pentru relatie neaparat. Te va ajuta sa iti dezvolti personalitatea si gandirea pentru toate domeniile, si cred ca orice fata ar aprecia asta. Succes!
Ești mic. Muncește sa qrati bine pentru tine, nu pentru altcineva! Las-o pe fata asta