| NecunoscutNecunoscut a întrebat:

Astazi a fost iubita mea la mine ca a trebuit sa ii repar telefonul, am fost doar noi doi acasa, la inceput nu am facut nimic suspect, dupa un timp, dupa multe sarutari si imbratisari, am inceput sa o pipai, am incercat sa imi bag mana in pantalonii ei, dar cand a simtit asta, mi-a luat repede mana de acolo, la sani nu avea nicio treaba dupa cateva incercari, la pantaloni nu "si-a dat drumul" deloc, si am intrebat-o de ce nu vrea, a zis ca e prea tanara si mai are timp, dupa un pic de timp, a inceput sa zica, ca ii e frica sa faca asta.
am incercat sa ii zic tot felul ca oricum o sa faca asta odata si odata si de astea, dar a zis ca nu e pregatita
intrebarea mea este: s-ar putea sa fac cumva sa o conving? sa o pot face sa nu-i mai fie teama sau ceva de genul? sau trebuie neaparat sa astept pana o sa fie pregatita?
Va rog ajutati-ma, fara batai de joc, rog seriozitate, as vrea pareri de la cei care au trecut prin asta!
Dau FUNDA! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| rosirtep a răspuns:

Cel mai bine e să discutaţi despre asta, dar să o laşi pe ea să decidă când e pregătită. Oferă-i timp pentru a se simţi în largul ei. Nu o forţa în niciun fel fiindcă aşa nu va mai accepta deloc.
E bine de ştiut ca va aprecia dacă aştepţi după ea. Se va simti iubită, dorită şi îi va fi mai uşor să se împace cu ideea ca tu vei fi primulhappy Eşti extrem de norocos pentru asta, asa ca ai grijă de ea!

6 răspunsuri:
| Confused295 a răspuns:

Daca nu se simte pregătita trebuie sa ii câștigi încredea, sa o faci sa se simtă pregătita, ai răbdare. Timpul le rezolva pe toate :d

suntserios
| suntserios a răspuns:

Logic ca neaparat trebuie sa astepti sa fie pregatita. Nu esti capabil cauta alta care e pregatita

| corbulalbrosu a răspuns:

Uneori poate trece o perioada chiar foarte lunga si de 1-2 ani pana cand o fata cuminte ajunge sa se ataseze de un baiat/barbat intratat incat sa accepte anumite lucruri considerate la inceput inacceptabile.Deci si in cazul vostru trebuie sa fii foarte intelegator in aceasta privinta ceea ce o va face sa-ti aprecieze aceasta calitate. Succes.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu fetele sunt foarte ciudat si kincinoasa NICIODATA nu vor recunoaste cale curg balele dupa sex, incearca psihologia inversa iti zic ca va merge.
1. FOARTE IMPORTANT! NU o mai invita la tine acasa DECAT in cazuri exceptionale! cand va vedeti iesiti undeva la un restaurant/club/parc sau cu un grup de prieteni, orice care sa nu DUCA la sex.
2. In cazul in care se va intampla sa vina la tine pregateste activitati care sa nu implice pipait si contact fizic, FOARTE IMPORTANT! mentinete tare pe pozitie fi rece, o sa o faci sa innebuneasca incat se va da in spectacol numai ca tu sa o atingi, dar sti cum se spune razbunarea e dulce. extraordinar de IMPORTANT! nu incerca sa o convingi sa faceti sex, fetele sunt obsedate sa arata ca nu vor sa se culce din prima, ca deh "sunt grele de prins" dar cand dau de gustul sexului nu mai scapi de ele.
3. arata-i putina indiferenta, indiferenta face niste minuni absolut extraordinare, in felul asta o vei face sa isi piarda mintile incat se va ruga in genunchi sa faci sex cu ea, si inca ceva incearca sa iesi si cu alte fete si sa ai relatii amicale cu fete, o sa turbeze de invidiewinking
in concluzie fratelo e alegerea ta, ori aplici cum am zis mai sus, ori dacavrei neaparat sa o convingi ceea ce cred eu ca e greu la cat de speriata este donsoara, urmatoarea data cand o inviti acasa servesteo cu un alcool tare sa se ameteasca si apoi faceti sex.
3.
2. In cazul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ai reparat telefonul?

| Sylvester08 a răspuns (pentru anonim_4396):

Epic laughing))))