| AmeyuriRi a întrebat:

Astazi am avut un contact sexual neprotejat, mentionez ca astazi mi s-a sfarsit ciclul menstrual, cand a ejaculat, mi-a exaculat, pe vagin, gen pe burta, si a curs, dupa aceea m-am sters si m-am si spalat in vagin, e posibil sa fi curs, sa fi intrat in vagin si sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Am sa tot repet de fiecare data fiindca probabil doar daca voi proceda astfel, o odata si-o data veti reusi sa intelegeti ca CICLUL MENSTRUAL incepe din PRIMA ZI de menstruatie si drept urmare orice calcule si analize privind ovulatia, perioada fertila si la fel si posibilitatea de a se forma sau nu o sarcina se face numai prin luarea in calcule a PRIMEI ZILE de menstruatie. Fiindca nimeni nu stie si nici nu poate ghici cate zile a tinut menstruatia in cazul tau, se pot face doar simple presupuneri si formula pareri mai mult sau mai putin corecte. In concluzie se poate doar presupune ca sexul a fost intretinut in a 4-a sau a 5-a zi a ciclului menstrual data la care chiar si daca sperma ajuns in vagin probabilitatea de a se forma o sarcina este extrem de mica sau altfel spus aproape imposibila. Sanatate!

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La mintea ta e posibil orice,

| MrJoker30 a răspuns:

Este o sansa, nu prea mare

| AmeyuriRi explică (pentru CristiDinBucuresti):

Era de ajutor şi un răspuns mai civilizat. Mulțumesc happy