| muziq0015 a întrebat:

Salut.
Astazi i-am facut sex oral prietenei mele in urma caruia am sesizat o substanta de culoare maro pe degete, dupa care au aparut niste sangerari usoare.
Ma poate ajuta cineva? Multumesc frumos

7 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Degetele tale sau ale ei?
Ce ai facut? I-ai facut oral si apoi i-ai mangaiat-o? Sau se mangaia prietena ta cand erai cu limbuta in vizita? thinking
Ori e ceva legat de ciclu, ori ai dezvirginat-o cu limba rolling on the floor n-am mai auzit asta.
Mno ma,glumesc,sper ca nu i-ai bagat limba ca nebunul sa o dezvirginezi,dar daca nu mai e virgina, o sa se mandreasca ca o limba a intrat acolo prima data,cred thinking
Cel mai probabil e de la ciclu, stai chill, dar nu am idee despre ce e vorba, doar banuiesc asta, o sa raspunda altii sau altele mai bine pe aici.

| AndCat26 a răspuns:

Asta inseamna ca I.a venit menstruatia.

| RAY a răspuns:

Menstra sau a avut orgasm dar la orgasm nu e sange, deci cauza e menstra care nu e plina de microbi asta e un mit

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cand se invecheste, sangele se face si putin maroniu. Dar de la sex oral ai ajuns cu sange pe degete?! Cum oare?! Sper ca nu ai fost prea brutal!

| muziq0015 explică (pentru PsihoSex):

Ciclul ei a fost la inceputul lunii si il are regulat. A luat si pastila de a doua zi cu o saptamana in urma. Poate sa aiba dereglari?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru muziq0015):

Da, pastila poate produce dereglari destul de serioase. Este efectiv o "bomba" hormonala, care nu e bine sa fie luata sub 6 luni interval! Altfel, poate da organismul aproape complet peste cap, si nu doar ciclul!

| Camuflaj2017x a răspuns:

Cred ca ti-a alunecat limba pe partea cealalta si i-ai dat o limba la cacaolaughing