| Tw1sTer a întrebat:

Salut, azi am facut sex cu prietena mea protejat si s-a spart prezervativul, doar ca nu ejaculasem in el si dupa am continuat fara el vreo 2-3-4 min. E posibil sa poata ramane cu sarcina daca nu mi-am dat drumul in ea?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca in acest moment partenera ta este in perioada fertila a ciclului menstrual ar putea exista o anumita posibilitate mica dar nu in totalitate exclusa, insa aceasta depinde de experienta ta sexuala, dar mai ales in ce masura esti capabil sa-ti controlezi ejacularea. Daca in acest moment prietena ta este in afara perioadei fertile atunci teoretic formarea unei sarcini devine imposibila. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Tw1sTer explică:

Mentionez ca au trecut 4 zile de la menstruatie

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Tw1sTer):

Daca a 4-a zi dupa menstruatie se incadreaza in perioada celor 8-9 zile (numarate din prima zi a menstruatiei) care sunt considerate nefertile, atunci probabilitatea de a se forma o sarcina este foarte mica sub 3%. Intotdeauna trebuie mentionat in a cata zi a ciclului menstrual a avut loc sexul, deoarece 4 zile dupa poate fi ziua a 7-a, sau ziua a 10-a, daca menstruatia are o durata de 6 zile. Calculul este valabil in cazul unui ciclu menstrual cu durata minima de 27-28 de zile.

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a avut loc la 4 zile de la menstruatie, atunci nu poate ramane gravida.

| CetateanulFrantuzit a răspuns:

100% e insarcinata!