Sunt minor. D-abia in vara fac 17 iti dai seama.De placut imi place ca arata bine.Si nu stiu de ce tind sa cred ca e cam "bagabontica" asa.
Bafta
Pai daca ti-a zambit e de bine, iti spun asta sigur, asa ca nu mai sta, probabil abia asteapta sa intri in vorba cu ea!
Hey!
Cel mai bine e sa treci pe langa ea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Poarta-te normal
S-a intamplat asta este! Doar nu ai facut-o intentionat! Nu ai de ce sa te rusinezi. asta a fost! Soarta!
Fa ce crezi tu ca esti mai bine. Daca esti mai timid nu ii zice nimic. Ii zambesti doar. Daca esti mai tupeist poti sa treci la actiune:
Timid nu sunt. Am zis sa nu fiu nesimtit..Totusi pana sa ii vezi "tatilii" ii zici doar buna si dupa o bagi in seama cam bate la ochi, dar la cum sunt majoritatea fetelor in ziua de azi...merita incercat.
Mersi pentru sfaturi. O sa incerc sa ma tin de ea.Si va tin la curent.Nu stiu de ce dar presimt ca o sa fie telenovela)). V-am pupat!
Hoho gigele. esti nebun, cum sa nu te bagi in seama :O baga-te tata pe ea. si inca ceva, spune-i ca arata ca un inger cand ai vazut-o pe geam. noroc
Pff...amuzanta faza . pai eu zic daca tot sunteti vecini o saluti si tu ca asa e frumos si vezi daca zice ea ceva in legatura cu incidentul! bafta