Hoho gigele. esti nebun, cum sa nu te bagi in seama :O baga-te tata pe ea. si inca ceva, spune-i ca arata ca un inger cand ai vazut-o pe geam. noroc
Pff...amuzanta faza . pai eu zic daca tot sunteti vecini o saluti si tu ca asa e frumos si vezi daca zice ea ceva in legatura cu incidentul! bafta
Fa ce crezi tu ca esti mai bine. Daca esti mai timid nu ii zice nimic. Ii zambesti doar. Daca esti mai tupeist poti sa treci la actiune:
Hey!
Cel mai bine e sa treci pe langa ea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Poarta-te normal
S-a intamplat asta este! Doar nu ai facut-o intentionat! Nu ai de ce sa te rusinezi. asta a fost! Soarta!
Pai daca ti-a zambit e de bine, iti spun asta sigur, asa ca nu mai sta, probabil abia asteapta sa intri in vorba cu ea!
Sunt minor. D-abia in vara fac 17 iti dai seama.De placut imi place ca arata bine.Si nu stiu de ce tind sa cred ca e cam "bagabontica" asa.
Timid nu sunt. Am zis sa nu fiu nesimtit..Totusi pana sa ii vezi "tatilii" ii zici doar buna si dupa o bagi in seama cam bate la ochi, dar la cum sunt majoritatea fetelor in ziua de azi...merita incercat.
Mersi pentru sfaturi. O sa incerc sa ma tin de ea.Si va tin la curent.Nu stiu de ce dar presimt ca o sa fie telenovela)). V-am pupat!