| DrKode a întrebat:

Salut baieti. Am o relatie de un an si de ceva timp am cateva probleme. I-am demonstrat ca o iubesc, am facut multe sacrificii pentru ea, doar ca in ultimile luni au venit certurile, foarte dese, recunosc si din vina mea. Tipa e super geloasa, si din cauza asta ne certam mai mereu. Plus ca mi-a gasit punctul slab, eu am iertato de fiecare data cand mi-a gresit, si ea profita de asta. E indiferenta, pare ca nu ma mai iubeste, dar pe ascuns plange si sufera din cauza certurilor astea. Eu am fost fraier, pentru ca de fiecare data cand a avut nevoie am fost, am iertato mereu, i-am dat totul pe tava. Iar fata profita de lucrul asta. Mai devreme ne-am certat pentru ca eu am facut cateva cereri de prietenie pe facebook, neam si despartit iar ea e indiferenta, mi-a zis ca regreta ca am fost primul baiat, si prostii de genu laughing

Pana sa incep sa o iert mereu etc nu facea figuri absolut deloc. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa fiu si eu mai indiferent? Sa o fac sa creada ca asta e definitiv?

Am nevoie de ceva sfaturi

6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Dupa parerea mea singurul sfat e "scapa cat mai poti" Aceasta tipa pare sa fie nu doar afectata de crize de gelozie ci pare sa fie un adevarat maestru al santajului emotional.

Asa nu se poate trai, imi pare rau. Las-o sa-si gaseasca fraieru pe care il poate tine ea sub papuc si pe deasupra sa mai frece si papucul sa-l striveasca putin cate putin.

Si gelozia trebuie sa aiba niste limite iar santajul emotional nu e acceptabil inseamna sa te termine si pe tine psihic.

| unknøwn a răspuns:

Relaţia e doar un suport.
Când suportul partenerei nu mai există,relaţia ar trebui să dispară.
Acolo e mai mult un conflict,nu o relaţie. Un conflict între orgolii.

Nu,n-ai timp de pierdut să-i schimbi ei mentalitatea şi concepţiile. N-ai timp să-i suporţi mofturile ei de prinţesă cu care a fost crescută.
Caută alta.
Dar nu cu scuze,cu despărţiri, cu scandaluri, cu certuri, cu telenovele.
BRUSC! N-o mai contactezi, nu o mai saluţi, nu nimic. Nu o mai bagi în seamă.
Simplu.

| DrKode explică (pentru unknøwn):

Asta aveam si eu de gand sa fac. Doar ca trece printr-o perioada extrem de grea, probleme in familie etc si nu Mi-ar fi așa usor sa dispar. Totuși eu nu o mai suport, de data asta voi pune punctul cel mare chiar dacă vine si imi plânge in fata blocului si ce prostii mai face ea de obicei. I-am explicat de multe ori, sa comportat bine o săptămana doua apoi iar a început. Nu se mai poate așa.
Chestia e ca o si iubesc mult si asta este motivul pentru care sunt puțin confuz

| unknøwn a răspuns (pentru DrKode):

Normal că ai sentimente.
Orice victimă dintr-o relaţie AGRESOR - VICTIMĂ, îşi iubeşte agresorul, altfel nu ar putea fi agresată.
Te gândeşti prea mult la alţii şi prea puţin la tine.

| DrKode explică (pentru unknøwn):

Am cunoscut o moldoveanca, fata arată bine, pare in regula. Chestia e ca acum m-a sunat si fosta să-mi ceara scuze. Ce credeți ca ar trebui sa fac? Sa încerc o relatie noua? Sa o uit pe fosta? Sunt intr-o situație de cacao.

| unknøwn a răspuns (pentru DrKode):

Lasă trecutul în trecut.
Mai ai vreo câţiva zeci de ani de trăit, prea puţini pentru a pierde timpul cu oameni d-ăştia care îţi creează frustrări, probleme.