Dupa parerea mea singurul sfat e "scapa cat mai poti" Aceasta tipa pare sa fie nu doar afectata de crize de gelozie ci pare sa fie un adevarat maestru al santajului emotional.
Asa nu se poate trai, imi pare rau. Las-o sa-si gaseasca fraieru pe care il poate tine ea sub papuc si pe deasupra sa mai frece si papucul sa-l striveasca putin cate putin.
Si gelozia trebuie sa aiba niste limite iar santajul emotional nu e acceptabil inseamna sa te termine si pe tine psihic.
Relaţia e doar un suport.
Când suportul partenerei nu mai există,relaţia ar trebui să dispară.
Acolo e mai mult un conflict,nu o relaţie. Un conflict între orgolii.
Nu,n-ai timp de pierdut să-i schimbi ei mentalitatea şi concepţiile. N-ai timp să-i suporţi mofturile ei de prinţesă cu care a fost crescută.
Caută alta.
Dar nu cu scuze,cu despărţiri, cu scandaluri, cu certuri, cu telenovele.
BRUSC! N-o mai contactezi, nu o mai saluţi, nu nimic. Nu o mai bagi în seamă.
Simplu.
Asta aveam si eu de gand sa fac. Doar ca trece printr-o perioada extrem de grea, probleme in familie etc si nu Mi-ar fi așa usor sa dispar. Totuși eu nu o mai suport, de data asta voi pune punctul cel mare chiar dacă vine si imi plânge in fata blocului si ce prostii mai face ea de obicei. I-am explicat de multe ori, sa comportat bine o săptămana doua apoi iar a început. Nu se mai poate așa.
Chestia e ca o si iubesc mult si asta este motivul pentru care sunt puțin confuz