Bună, fiecare își trăiește viata asa cum vrea.
Evident ca nu înseamnă că dacă face onlyfans că nu are studii terminate, doar a ales calea cea mai " ușoară ", pentru ca dacă chiar își dorea putea sa găsească un job.
Totuși nu trebuie sa o judecam după acest aspect, pentru ca nu a dat în cap nimănui, poate astfel ar trebui sa te gândești și tu dacă vrei o relație cu ea, dacă vrei cu ea sa îți formezi o familie și sa fie mama copiilor tai, dacă o iubești?
Etc.
Gândește te ca să zicem nu făcea " onlyfans " ți ai fi dorit o relație cu aceasta?
Consider când placi o persoana o placi cu tot cu părțile mai proaste, pana la urma fiecare își alege calea cum vrea.
Ps: este strict alegerea ta, nu spun ca ce face este de lăudat, dar nici de condamnat
Dacă renunță la asta și se angajează cu siguranță o să te simți probabil mai liniștit, deci dacă ajungi în punctul unei relații îi poți propune și asta
Vladimire ai nimerit perfect categoria, daca are bani eu zis sa te casatoresti cu ea, si rupe o de bani, dupa iti faci tu o afacere de curierat. Get that money bro.
Am avut si eu o colega de facultate care a incercat si s-a lasat dupa o saptamana, din fericire pentru ea. Nu i-a placut deloc experienta, chiar daca considera ca va fi ok. Acum termina facultatea, deci eu ma bucur ca a luat decizia corecta pentru ea. Avea nevoie de bani pentru a putea trai in oras universitar si nu dorea sa ii mai ceara mamei.Deci nu, nu doar femeile fara studii superioare fac din astea.
Mario1996 întreabă: