| OkBa a întrebat:

Salut, acum ceva timp vorbeam c-o fata si no...ghiciti ce, acum nu mai vorbesc cu fata aia sau orice alta fata.
Intrebarea ii, cum pot sa vorbesc cu ea fara sa ii scriu sau sa vorbesc cu ea:-)? Adica ce pot sa fac ca sa vrea sa vorbeasca cu mine, ca acum 1 an imi scria non-stop dar is un porc si ghiciti ce, acum nu mai vorbeste cu mine si no....nu vreau sa-i scriu pentru ca ar fi penibil... daca intelegeti prin ce trec si puteti sa imi dati un sfat, mersi mult.

10 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Folosește-te de puterea mințiihee hee

| Marius925990 a răspuns:

Este controversata întrebarea ta. Fii barbat si vorbeste cu ea! Ii spui sec ca vrei sa reluati si ca ti ai invatat lectia.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

"cum pot sa vorbesc cu ea fara sa ii scriu sau sa vorbesc cu ea:-) " aici da... asta are sens big grin

Daca vrea sa vorbeasca cu tine... vorbeste, nu ai ce sa ii faci altceva.

| Ofiintă a răspuns (pentru DoarBogdan):

Chiar ieri mă uitam la un clip despre o tipă care vorbea despre legea atracției.
Faptul că universul lucrează pentru ca să obțină ce își dorește.
Tot ce trebuie să facă este să își dorească.
Ca și concluzie, trebuie doar să își dorească si restul vin de la sine laughing
Poate in cazul lor funcționează.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar prin telepatie ai incercat?

| Sofer a răspuns:

Cu ce ai greșit de ai fost porc?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Ofiintă):

Da, dar asta este altceva. Nu functioneaza chiar asa. Am vazut si eu acel documentar "Secretul" si alte cele despre legea atractiei. Era o perioada cand chiar cautam raspunsuri pentru tot felul de astfel de intrebari big grin

Da, poate in cazul lor functioneaza. Insa daca imi permiti, as putea sa adaug cateva lucruri in plus, despre aceasta teorie. Chiar daca nu asta ai cerut si poate pare ciudat... o sa ma revansez eu cumvawinking

Legea atractiei se bazeaza mai mult pe un autocontrol, pe acea "karma", care este foarte diferita de ceea ce invatam noi cand eram mai mic. Totul se invarte in jurul cauzei si efectului, o actiune si un rezultat, oricarei forte care actioneaza asupra unui obiect, ii corespunde si o reactiune (desi nu mi-a placut si nu imi place fizica deloc sad ).

Atunci cand cineva isi doreste ceva, oricare ar fi acel lucru, isi impune sa faca ceva in privinta asta. Poate nu asa direct, dar indirect clar. In acea teorie se sugereaza faptul ca persoana in cauza poate sa ii sugereze subconstientului ideea ca ar vrea sa se intample asta. Dupa, daca ideea este foarte bine analizata, atat pe plan constient cat si subconstient, corpul se indreapta singur spre acea directie.

Daca tu iti sugerezi ca vrei ceva, vrei sa te vezi intr-un anumit punct, sa zicem ca vrei sa treci cu bine de un moment si te vezi acolo, bine. Atunci corpul reactioneaza ca si cand deja s-a intamplat asta, automat nu te lasa sa stai degeaba si te impinge (impreuna cu mintea) sa faci acel lucru. Vrei sa treci un examen, il treci daca faci ceva pentru asta si vrei asta cu adevarat, pentru ca... ar fi si imposibil sa fii contienta ca persoana de ce trebuie sa faci pentru asta, vrei sa faci ceva pentru asta si sa nu faci. Nu se bate cap in cap.
Vrei (adica persoana respectiva, nu tu big grin )(adica si tu) (adica... ai prins ideea smug ) sa vorbesti cu cineva, iar atunci cand exista acele momente in care ai putea sa vorbesti sau sa faci o actiune care ar putea sa duca la asta... o sa le faci. O sa le faci fix ca vrei asta, si ca vrei sa atragi asta.

Evident ca exista si cazuri in care nu se intampla asta, cum este si normal. Dar asta pentru ca ideea de baza nu este bine conturata, nu este... realizabila. Multa lume a invatat sa isi controleze subconstientul si nu multi au reusit. Dar cei care au reusit au facut lucruri uimitoare. Poate nici nu au stiut ca fac asta.

Dar cumva toate se leaga, relativitatea, atractia, subcontientul, iluminarea, fericirea... toate acestea pot fi incadrate intr-un singur cuvant big grin, numai ca nu stiu eu inca care.

Inca lucrez si eu la aceasta parte. Dar nu imi iese asa de bine, ah.

| OkBa explică (pentru Sofer):

Am vorbit urat cu ea:-(.

| Sofer a răspuns (pentru OkBa):

Încearcă sa vorbesti cu ea și sa îți scuze cu i-ai vorbit asa.

| Andreeush a răspuns:

Tu nu vrei să îi scrii dar ea ar trebui să îți scrie nu?
Nu ți se pare că ești penibil?