Nu este deloc patetic sa treci direct la subiect. Este chiar original si mentionez ca sunt fata, ma rog... femeie. Din punctul meu de vedere sunt patetici baietii/barbatii care umbla cu tot felul de texte fabricate in prealabil. Jonglatul cu vorbele despre iubire mi-au sunat intodeauna a vrajeala de doi bani de care personal sunt dezgustata si nu cred ca sunt singura. A fi luata prin surprindere cu doar cateva cuvinte simple si la obiect cum ar fi :"te iubesc si imi doresc sa exploram impreuna tainele unei relatii" mi se pare genial. Cu cat vii cu mai multe cuvinte mari cu atat devii mai putin credibil.
Sunt de acord cu prima ta afirmatie, partea finala. Roaga un prieten sa-i spuna el ceea ce tu nu poti, si poate ca acesta va avea castig de cauza.
Sincer nu ma pricep deloc la relatii da nu prea cred ca e chiar asa de bine daca te duci direct la ea si ii spui "te iubesc si imi doresc sa exploram impreuna tainele unei relatii" e cam ciudat oarecum... adica eu sincer nu m-as vedea sa ma duc la o fata de care imi place si sa ii zic asta (bine poate ca ma si blochez cand vorbesc cu cineva care imi place)
Atunci vrajeste-o cu fel de fel de cuvinte, complimente, tipic masculin, poate ai noroc si crede ca uitandu-te in ochii ei vezi intreg Parisul astfel incat poate o sa te ceara ea de partener intr-o relatie. Zau asa, tu ai o problema, trebuie sa iti dezvolti increderea de sine si pana nu rezolvi aceasta problema nu prea o sa faci fata niciunui gen de relationare.