anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buun. o s-o iau de la inceput. de cand eram mic la tara era o fata care e mai mica cu un an decat mine si care ma cam placea. Ea vine (ca si mine) doar in weekenduri la tara. Vremea a trecut si intamplator, m-am dus la acelasi liceu la care e si ea. Acum ea a trecut a 9a. de ceva timp am facut rost de la o prietena comula de id ul ei si am vorbit aproape in fiecare seara pana nu mai stiam niciunul ce sa mai zicem. Intr-o seara m-a intrebat eu de ce nu ies cand vin pe la tara si i-am spus ca nu cunosc aproape pe nimeni dar ca de acum incolo voi iesi (cu eahappy ). De cateva zile ma duc la tara (vreo 8km de unde stau eu) in fiecare seara cu bicicleta doar ca sa o vad si sa stau de vorba cu ea. Ea pana acum statea cu o prietena dar de cand ma duc la ea nu mai are nicio treaba. nici nu o mai baga in seama. Cand mai vine cate.un baiat pe la ea am observat ca daca incearca sa o atinga sau alte chestii ii respinge imediat. Alta data cand am iesit mi-a spus sa nu mai stau cocosat si sa indrept spatele. sau sa salut lumea. Cand ma prinde noaptea si trebuie sa ma duc acasa cu bicicleta imi spune sa am grija. de asta mi se pare ca ar interesa-o persoana meahappy. Acum nu stiu ce sa fac. eu o plac foarte mult si nu pot sa stau nici.o zi fara sa o vad dar nu stiu ce sa fac mai departe. sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea. problema e ca daca ar spune ca are prieten sau m-ar refuza, mi-as cam baga p.a, si nici nu as mai trece pe acolo pe alta parte ma gandesc ca daca mai intarzi mult ar putea sa mi-o "zboare" alt cineva. (atat ii trebuiehee hee.
Deci sfatuiti.ma ce sa fac! din ce am spus pare sa ma placa. sau doar mi se pare?laughing
Dau si fundita, desigur!happy

7 răspunsuri:
| AlinSUNT a răspuns:

Te place ea iti vrea binele de aia spune sa stai drept sa nu fi cocosat si cand iti spune ca sa saluti poate ii e rusine ca ea saluta si tu nu.Si cu iubirea o poti intreba daca spune ca are sau ca nu vrea ce e? Asta ehappyBafta!

| Giiee a răspuns:

Prietenas uite cum sa faci cand te mai duci la tara stai cu ea la povesti etc! Dupa incearca sa ai si tu un moment adica asa mai special du`o nu stiu intru`n loc special adica intr-o poientia ceva in gen si cum o sa sta pe patura smug Te apropi de ea si o saruti si dupa aia ii spui eu te placeam de mult bla bla etc! Ca sigur la fata ii place de tine daca face asa Bafta! Funda?puppy dog eyes

| slick14 a răspuns (pentru Giiee):

Pff..Prietenas. daca era asa de simplu, nu as mai fi intrebat!

| Giiee a răspuns (pentru slick14):

Pai trebuie sa ai momentu ala sa il simti prietenas tongue Te uiti la ea in ochi si dupa aia esti concetrat numa pe buzele ei si pac o saruti sau daca nu zii face to face Uite mie imi place de tine sau fa`o sa inteleagawinking

Hai ma, pretenas, pe bune. e prea din filme asta. Merge si faza asta dar mai tarziu.
Cred ca cel mai bine e sa ii dau de inteles ca o plac. cu toate ca ea cred ca stie. ce bezmetic(adica eulaughing) mai vine la ora aia cu bicicleta doar ca sa stea cu ea.happy
Aseara a aparut si un baiat mai mare si a luat-o in brate, o intreba de ce stai cu baiatu la ora asta(bine erea si beat) dar pana la urma a venit langa mine si tot il refuza. si nu inteleg care e treaba cu ala.
Hai v-am :*, ciau!happy

| Giiee a răspuns (pentru slick14):

Ehh sa dadea si ala bascula si poate era pisat la funduletlaughing Si orice caz tot pe tine te placewinking Succes

Merci frumos pentru ajutor!