Prietenas uite cum sa faci cand te mai duci la tara stai cu ea la povesti etc! Dupa incearca sa ai si tu un moment adica asa mai special du`o nu stiu intru`n loc special adica intr-o poientia ceva in gen si cum o sa sta pe patura Te apropi de ea si o saruti si dupa aia ii spui eu te placeam de mult bla bla etc! Ca sigur la fata ii place de tine daca face asa Bafta! Funda?
Te place ea iti vrea binele de aia spune sa stai drept sa nu fi cocosat si cand iti spune ca sa saluti poate ii e rusine ca ea saluta si tu nu.Si cu iubirea o poti intreba daca spune ca are sau ca nu vrea ce e? Asta eBafta!
Hai ma, pretenas, pe bune. e prea din filme asta. Merge si faza asta dar mai tarziu.
Cred ca cel mai bine e sa ii dau de inteles ca o plac. cu toate ca ea cred ca stie. ce bezmetic(adica eu) mai vine la ora aia cu bicicleta doar ca sa stea cu ea.
Aseara a aparut si un baiat mai mare si a luat-o in brate, o intreba de ce stai cu baiatu la ora asta(bine erea si beat) dar pana la urma a venit langa mine si tot il refuza. si nu inteleg care e treaba cu ala.
Hai v-am :*, ciau!
Anonima17191 întreabă: