| RazvanC28 a întrebat:

Salut! Ca baiat, ce e mai bine sa vb cu o fata astfel incat sa-i captez atentia? In mod normal cum ar trebui sa abordez o fata in parc? Sa zicem ca am ceva tupeu, dar problema este ca nu stiu ce subiect sa discut... Nu vreau sa mor prost, stiti vb aia "Incercarea moarte n-are!"

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă n-aveți măcar un subiect de discuție in comun, nici nu incerca

ps -in parc, ca un disperat?

| RazvanC28 explică (pentru sierra1):

Pe strada ca un nebun? =)

| andreeasabrina12 a răspuns:

Daca ai sub 12-15 ani ar fi ideal sa fie una din grupul tau de prieteni sau o fata de o stii de pe insta/snap/Facebook (retele de socializare) si sa te bagi in seama cu ea si sa va intalniti la un moment dat daca va integeti bine daca ai mai mult de 15 ani cred ca poti face acelasi lucru dar cu o fata de varsta ta, nu mai mica cred ca incepand sa vb cu o persoana gasesti instant subiecte, eu si prietenul meu(suntem impreuna de 9 luni) ne-am intalnit intr-un parc, am facut schimb de insta uri si am inceput sa vorbim, despre orice ne venea, iar dupa cand ne-am vazut fata in fata m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna ( e cea mai lunga relatie a mea si serioasa)daca tu cauti astfel de relatii este ideal sa nu te pui cu prima fata pe care o gasesti incerca sa cauti una pe placul tau

| andreeasabrina12 a răspuns (pentru andreeasabrina12):

Intre 12-15 ani*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu ai nimic bun de spus mai bine taci, vorba aia. Fă cu ochiul, dacă nu merge, îți iei catrafusele și dai la porumbei.

| sierra1 a răspuns (pentru RazvanC28):

N-ai școală, seviciu, anturaje...sau ești homeless de alegi strada?

Răspuns utilizator avertizat
| alexalx1234 a răspuns (pentru RazvanC28):

Oriunde vei incerca sa le abordezi, pentru ele mereu vei fi un disperat. Asta e tristul adevar.