anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut happy. Ca toata lumea am si eu probleme in dragoste, ca sa zic asa. Mie imi place de un baiat cu care acum un an am stat cu el in banca. Prima oara nu mi-am dat seama ca imi place de el dar la inceputul anului, am realizat brusc. Acum imi place de el de 3 luni,si am incercat sa ma apropii de el cat de mult am putut, si am si reusit sa fac asta, dar toate incetul cu incetul. Acum 3-4 zile am facut pariu cu o prietena ca voi cu el pana in ziua de Craciun, si chiar imi doresc asta. Teoretic am timp pana vineri sa fiu cu el pentru ca luam vacanta si nu ma mai pot vedea cu el. Si chiar mi-ar placea sa fiu cu el intr-o relatie,asa ca, cum voi putea sa fiu impreuna cu el? Sa fac eu primul pas? Cel mai bun raspuns, primeste funda.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i adevarul si poate te ajuta sa castigi pariul.

| MrsStypayhorlikson4 a răspuns (pentru neutrino):

Multumesc de sfat, dar imi este frica sa nu zica la toata clasa si sa ma fac de rusine. Sincer, are o gura cam sparta.

| Dariusuu a răspuns:

Păi dacă chiar vrei să fii cu el împreună atunci dă-i motive să te cucerească.
Nu te arunca din prima în braţele lui că după o să-şi piardă interesul faţă de tine. Numeşte-o Pshihologie inversă dacă vrei.

Probabil că e mai timid aşa că dă-i un mic impuls

| MrsStypayhorlikson4 a răspuns (pentru Dariusuu):

Problema este ca pana vineri ar trebui sa castig acel pariu, si nu stiu cum sa o fac mai repede :/.

| neutrino a răspuns (pentru MrsStypayhorlikson4):

Atunci cand esti baiat si doresti sa cuceresti o fata, trebuie sa-ti asumi si asemenea riscuri, altfel vei ramane mult timp singur.

| Hakuouki a răspuns:

Daca el te-ar fi placut, ar fi actionat. Daca pariul asta este singurul lucru care te motiveaza sa incerci sa-l cuceresti, inseamna ca nici tu nu esti destul de sigura pe tine. Plus de asta, nu-l cunosti prea bine daca iti este frica de "gura lui". Iar daca parerea colegilor inseamna asa mult, atunci vei avea o relatie tare nefericita in clasa, lumea vorbeste orice ar fi, iar gura lumii nu o poti astupa, deci trebuie sa fi hotarata ca vrei asta. Daca da, bea un vin si mergi si discuta cu el...a trecut deja destul timp. Dar ma bucur ca nu spui ca-l iubesti.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Disperato, daca e baiat istet isi va da seama cat de disperata esti si va fugi de tine

| frostxtq a răspuns:

Daca ai asa putin timp la dispozitie singura sansa este sa il intrebi direct si fara retineri. Cel putin vei stii un lucru, da sua nu. Daca da, mult succes, daca nu, vei avea vacanta sa incerci sa uiti de aceasta faza.