Sunt fata dar iti pot raspunde sincer. imi place sa incerc de toate cu prietenul meu cu care sunt de un an, dar el nu vrea nicicum sa facem treaba asta fiindca spune ca e ca si cum si-ar bate joc de mine. mna. deci pot spune ca n-am incercat niciodata dar as vrea cu partenerul actual, dar daca nu vrea asta e, ii respect decizia
Da practicăm sexul oral şi eu ei, şi ea mie, dar nu cu finalizarea mea că i se pare scârbos., şi eu am aceeaşi părere cu ea .
Sexul oral se face cu prezervativ si este practicat de ambii partneri in aceeasi masura. Ca atare ejacularea are loc in prezervativ si nu afectaeza pe nimeni.
In ce priveste placutul, este de partea celui care primeste, nu celui care ofera, fiindca doar cel care primeste se excita si simte placere.
cand sexul oral este facut concomitent, atunci poate fii placere de ambele parti.
Dar ma repet, nu ai de ce sa inghiti secretiile barbatului sau ale femeii, odata ce folositi prezervative pe ambele organe.
Eeei da dar este mult mai mișto cand partenera iti face oral fara prezervativ si numai zic de pozitia 69, fosta iubită ii plăcea foarte mult cand ii făceam eu oral cu limbuta si bine inteles si mie cand imi făcea ea mie si mai ales ii plăcea să înghită si dupa ii dădeam un mare sărut si era foarte bine
Nu-i normal sa inghiti sperma sau secretia vaginala, dar asta ramane la latitudinea celor care practica sexul oral.
indicat este sa folositi prezervativul, fiindca nu iei contact cu secretia oragnelor si in plus, te fereste de boli cu transmitere sexuala/
Dar tu ai facut oral partenerului asa de curiozitate te intreb?
Este o intrebare prea intima ca sa-ti raspund pe un forum public.
Dar pot sa-ti spun ca sunt maritata de foarte multi ani si o casnicie fericita.
Păi știu că este o intrebare prea intimă, dar acesta este un site de socializare cu diferite categorii iar aici unde se discuta despre dragoste si sexy iar unde f multi se logheaza fara poza sau nume real asa ca poti raspunde fara nici o teamă sau jena daca tot ai intrat aici
Fiecare da cata informatie doreste si eu ti-am dat deja exlicatii la curiozitatile tale.
Problemele mele intime nu interseaza pe nimeni si nu doresc sa le fac cunoscute pe un forum public, tocmai pentru ca sunt cunoscuta si am cativa prieteni aici, care ma stiu si in viata reala.
Nu-i vorba de jena aici, ci de intimitate si respect pentru partenerul de viata.