Cele pe care le poti considera tu normale, etice si morale. Orice baiat este multumit chiar si doar cand este fata prezenta langa el.
Discuta si tu cu el si vezi ce pasiuni/hobby-uri comune aveti. Incerca sa te cunosti bine cu el. Pe urma puteti sa va petreceti timpul impreuna facand niste activitati care va plac amandurora.Este impropriu sa intrebi ''ce-i place unui baiat?''. Este o chestiune de gust si de caracter, fiecare om este unic in felul sau. Spe ca te-am ajutat si ca imi vei oferi o funda draguta pentru efortul pe care l-am depus, raspunzandu-ti la intrebare. Toate bune!
Incearca sa il gadili,saa il tachinezi, spune-i cuvinte dulci, cat de mult il iubesti, cat de puternic este, ca te simti in siguranta langa el.
Cica fara sex, dar de ce dumnezeu sta un baiat cu o fata asa din plictiseala, atunci sasi ea un animal de companie ca tot aia e, vorbeste cu el, sarutal etc
Pai daca va place unul de celalalt, urmatorul pas normal ar fi sa incepeti o relatie sau macar o perioada de tatonare. Ai putea sa-i spui direct, daca esti mai indrazneata. Daca nu, da-i de inteles ca vrei mai mult. Mai multa apropiere, tachinari, mai multe zambete, poti sa abordezi subiectul intrebandu-l ce face el cand ii place o fata, sau mici gesturi gen "hei, am un parfum nou" dupa care il lasi sa descopere mireasma de pe gatul tau . Ai inteles ideea, nu?
Da, super drăguț. Ideea e că noi ne cunoaștem de aproximativ 5 luni, iar el pare un tip mai serios, nu un *gagicar* plin de femei. Cred că vrea să ne cunoaștem și mai bine.
Asta mi-a părut a narcisism, dar într-un mod plăcut. Păi, nu mă refeream la ce ai crezut tu acolo. Mă refeream în general, ce atrage un băiat, ce îi place în sensul comun a tuturor sau cel puțin cu aproximație, nu așa delicat.
Pai va puteti cunoaste si fiind intr-o relatie. Adica sa luati totul usor, sa va bucurati de fiecare etapa fara graba. Oricum, succes!
Primul pas este ca tu să înveți limba română. Apoi, ideea de săut și * să tăbar* pe el nu prea e bună. El e un tip mai liniștit, dar în același timp are și părți de genul. Cum ar fi să sar pe el acum, să-l sărut, mai ales în public, ca o disperată? O să mă ia drept o târfă și că vreau să fac numai sex cu el. Eu-s o tipă normală, fără fițe și un grad de perversitate ridicat. Asta i-am dat de înțeles până acum, iar asta îi place și lui la mine. Înseamnă că vrea ceva mai serios. Sex-ul mai târziu, încă sunt minoră și nepregătită. Tu pari a disperat. Ziua bună.
Lasa-l ca e suparat pe viata, tare. Are impresia ca toate femeile urasc sexul si sunt numai pe interes. E evident de ce nu are in preajma lui fete care sa-i demonstreze contrariul. Femeile cu cap nu stau cu baietii de genu'
N-are niciun rost sa sari pe el, o sa ajungeti si la partea aia la un moment dat
Stii...lasa tu sexu si dragostea si mai du-te si tu pe la scoala.o zi acolo nu omoara..pe nimeni nu a omorat scoala..crede-ma...e sigur
Apoi, ideea de săut
dar nu am timp sa invat limba romana ca toata ziua o vorbesc,daca vorbeam alta limba poate imi faceam timp, e las ca ai inteles asta e important, am spus eu sa sari pe el? sa il saruti in public? eu am spus ca interesul unui mascul din toate regnuriile animale e reproducerea explicatia biologica asta am spus, eu nu sunt disperat de sex, mi-am exprimat doar parerea atat, daca nu tia convenit adevarul asta e, fiecare crede ce vrea
De ce minti? am spus eu ca fetele urasc sexul? eu am spus altceva, ca sexul pentru fete reprezinta o arma spre ceea ce isi doresc asta am spus, tu interpretezi altceva
pai sunteti intr-o relatie? Sau inca vrei sa-l atragi? Daca te place nu stiu daca neaparat isi doreste sa fie impreuna cu tine, daca nu vrea poti aborda orice gest. Atractia este una, o amicitie este altceva. Cred ca el ar trebui sa mai faca si el cate ceva, a cum cand stie ca va placeti unul pe altul, doar v-ati spus-o.