Depinde acum George Ori te inseala ori nu poate vorbi... acum depinde!
Tind sa cred ca acest "mai vorbim " atat de improbabil si flu se refera la cand va mai avea chef...
Daca dorea sa vorbeasca cu tine maine sau cand credea ea ca va mai fi pe mess,te-ar fi intrebat daca vei fi maine pe mess,sau asa ceva,ar fi incercat sa stabileasca o intalnire virtuala, oarecum.
Aruncat in finalul discutiei,"mai vorbim" e imprecis si nu obliga la nimic, uneori tine chiar de salut, o scuza amabila si amagitoare, un surogat politicos de speranta.
Dar merita sa ii dau papucii chiar daca e fosta si dupa mult timp a vrut sa vorbeasca cu mine?
La ce anume sa "dai papucii", la o discutie amicala?
Ai rabdare, pana intelegi exact cum stau lucrurile.
Doar nu spera prea multe, atat.
Eu am sa o las in apele ei, daca va simti nevoia sa fie cu mine...ce sa-i zic? Da-mi idei daca vrei .AA si apropo nu m-am intalnit niciodata cu ea fata in fata, oare daca as vizita-o ar fi mai atenta cu mine decat virtual :s
V-ati despartit,nu-i asa?
De ce vrei sa faci acum,gesturi pe care ar fi trebuit sa le faci cu mult timp in urma?
Nu iti miros a disperare?
Eu zic sa stai potolit,desi intotdeauna am preferat live-ul si nu virtualul.
Fii calm si ofera-i libertatea sa se comporte cum doreste.
Poate a avut o clipa de singuratate sau de nostalgie si te-a cautat.
Daca aceste momente se indesesc si te cauta tot mai mult,poti spera la o impacare, altfel nu, relatia va ramane pur amicala.
Deci, astepti.
N-o sufoca, va simti si va disparea.
Daca vrei sa discutam mai multe despre acest caz si crezi ca ma poti ajuta ma poti gasi la id-ul acesta: ionutalexa19
O sa incerc sa ajut cumva,desi tot ce iti trebuie e rabdare si sinceritate,dar numai prin mesageria privata, aici pe site.
Imi poti trimite mesaj privat, iti voi raspunde, dar probabil ca abia dimineata, acum ma voi retrage.
Noapte buna!