| Kinezuu a întrebat:

Salut ce parere aveti despre fetele care fac sex oral?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- tot respectu'
- foarte bune fetele care fac asta; iti dai seama ce nasoala ar fi viata fara ele?

28 răspunsuri:
| RichAmberRae a răspuns:

Care e problema? Nu este un lucru rau e mai degraba normal.

| DNSK a răspuns:

E ok! suntem in 2012 nu in evul mediu sa existe inchizitia! open u're mind nu muri in comunism

| MauiStatue a răspuns:

E treaba lor ce fac si e ceva normal.

| Mihay95 a răspuns:

E ceva normal care dupa parerea mea sudeaza relatia, daca e vb de sex la prima vedere tot e bine ca viata trebuie traita

| nesuferit a răspuns:

Un exemplu pentru cele care inca nu fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg ca esti suparat dar crede-ma, intrebarea asta e pusa a mia oara, daca asa simte ea placerea ce vrei sa-i faci? o noncomformista, sa traiasca sa mai dea!

| VadTot a răspuns:

Intrebarea ta trebuia sa sune asalaughingCE parere aveti despre fetele care fac sex oral dar nu recunosc astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VadTot):

ingrato laughing

Răspuns utilizator avertizat
| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ingrato?

| DiaVp a răspuns:

Sa faca ce vor! Doar nu te afecteza pe tine! Aia care sunt minori, au o problema.

| SpawNury a răspuns:

Ce parere am? Sunt cate o gaura de COVRIG!

| Zeref a răspuns:

Puta-n mana viitoru-n fata.Studiu facut intre fete-baieti s-a dovedit ca fetele sunt cele care vor mai mult sex oral, fata de baieti si este o diferenta mare de procent.Dar cand le auzi...'EU? Daca ma crezi panarama? sa te duci la curvele tale sa-ti suga puta".Ei si daca te duci ce-ti spune? Fimeile astea, nimic nu le mai ajunge nimic nu le mai satura.

| x3Ad a răspuns:

Ce părere am despre ele? Niciuna. Sunt doar nişte fete care satisfac specia masculină şi care vor să trăiască senzaţii la maxim.

| bogdan230 a răspuns:

Nu prea bunasad

| Azµre a răspuns:

Nici o parere ce parere sa avem! nu cred ca ar conta parerile altora!? Sunt multe fete care fac sex oral de unele se stie de altele nu, dar tot nu ar conta, viata intima e viata intima acum fiecare alege ceea ce vrea sa faca si cum sa faca.
Consider ca intr-o relatie stabila si ok poate avea loc si sexul oral de ce nu?!
Si acu o gluma pe final happy :
" Fetele bune inghit, fetele rele scuipa! "

| madyddd a răspuns (pentru SpawNury):

=))))Tu ai ceva cu gaura de covrig. =)))
http://www.tpu.ro/......te-iubesc/

| madyddd a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa va trageti cate un glonte in cap, spre binele umanitatii...

| rousz a răspuns:

Hey! nici o parere, e treaba lor ce fac, daca prin asta ele simt placere si le face placere cine as fi eu sa le judec... ( sa-ti spun ce reactie am cand vad filme ceva de genu cand fetele fac sex oral? mi-e scarba) dar asta nu conteaza! bravo lor, fiecare face ce-i placewinking

| TuPeistU a răspuns:

O parere super buna

| papusica987 a răspuns:

Nu vad care e problema? (una e sa-i faci iubitului, alta e sa faci la tot orasu) ma rog pentru mine nu e nimic iesit din comun, mi se pare ok.

| SpawNury a răspuns (pentru madyddd):

Da rolling on the floor ma plictisesc. Macar lumea n-o ia in serios si rade, asta vreau sa si fac :p

| kraus a răspuns:

Stiu ce vor si asa isi vor pastra tot timpul iubitul. caci barbatii de asta isi inseala iubitele pentru ca nu primesc totul acasa. cand faceti sex oral sa nu va ginditi la injosire ci la placerea voastra si a lui

| Danutul22 a răspuns (pentru madyddd):

Ma bantui..esti o fantoma. oriunde merg eu..hopa madyddd...am mai vazut cateva din raspunsurile tale.dar erau prea multe si nu am mai putut da reply fiindca numai aveam cuvinte.:O

| madyddd a răspuns (pentru Danutul22):

laughing nu draga, stai linistit nu te bantui si nici n-am de gand sa fac asta. Doamne fereste, cumva ai si cosmaruri cu mine?!laughing
Asta e ...sunt omniprezenta daca nu-ti convine schimba site-ulhappy

| Danutul22 a răspuns (pentru madyddd):

Am zis eu cumva ca ma deranjeaza sa te gasesc?:S

| madyddd a răspuns (pentru Danutul22):

...pai draga, eu asta am inteleshappy
deci iti face placere ca ma intalnesti peste tot, asa-i?laughing
crede-ma, la mine...placerea e si mai mare

Întrebări similare