In orice caz nu trebuia sa aduca sexul in discutie la prima voastra intalnire. Spune-i ca nu stii si ca vrei mai intai sa vezi cum decurge relatia. Asteapta sa iti dovedeasca ca te iubeste si esti singura fata din viata lui, abia apoi lasa-l sa iti intre in chilotei. Chiar daca tu il iubesti si ai face orice pentru el nu inseamna ca sentimentul e reciproc. Dar sa nu ii spui lui toate astea. Lui trebuie doar sa ii spui ca nu stii, dar in orice caz nu vrei sa te culci cu el acum. Daca ii spui ca vrei sa iti arate cat te iubeste si alte din astea o sa te joace pe degete cum vrea el....
Daca e prima intalnire, cum de a devenit prietenul tau?
na, daca ati vorbit mult timp pe internet si exista atractie, nu vad de ce nu.
Daca o vrei asa mult, nu vad dc nu ar fi cv normal... Da sa nu regreti dupa ce s-a intamplat.
Personal nu mi se pare nici ok si nici normal. In plus nu poti spune ca faci "dragoste" la prima intalnire, deoarece acesta deja implica sentimente foarte puternice. Poti spune ca faci sex si e cam aiurea. E posibil sa isi bata joc de tine, adica daca el iti propune sex la prima intalnire 99% singur asta e tot ce vrea de la tine si nu isi doreste o relatie, deci nu te lasa prada jocurilor lui. Sexul/dragostea ar trebui sa apara intr-o relatie de lunga durata unde exista sentimente reciproce si implicare din partea ambilor parteneri.
Da mi-a propus asta dar nu a spus ca de la prima intilnire a spus ca o sa astepte kit va fi nevoie dar ma si intrebat daca vreau asta
Acum depinde ce simti pentru acea persoana... Daca voi ati considerat ca asa simtiti e perfect ok :* Sper ca am fost de ajutor.
GinglindSummer întreabă:
anonim_4396 întreabă: