Masina am de cateva luni si nu e mare diferenta
La bani e nasol pentru amandoi ca am agatat cand nu aveam un sfant si orice intalnire cere o cheltuiala acolo care era nasoala pentru amandoi ca eram la fel de saraci
Nu poti sa intalnesti o fata dupa 20 de ani sa stai cu ea juma de zi in parc trebuie o masa undeva un hotel un weekend la munte
Nu stiu sa estimez cat trebuie pe iesire sau cumva
Daca ai 30 de lei pe zi e ok
Poate si 20
Asta sa o scoti la o cafea sa te pupi cu ea
20 pe intalnire de fapt ca poate va mai vedeti acasa la unul din voi sau iesiti mai rar
La masina se uita alea taranci care vor sa care graunte la bunica
O fata crescuta la oras stie ca masina e idee proasta ca te plimbi la 3 strazi sa o parchezi stai in blocaje si altele
Nu trebuie sa definesti asta intr-o cifra pe sleau. Trebuie sa faci un plan bine definit pentru ce ai avea nevoie ca sa duci o viata normala si fericita si de acolo faci un calcul aproximativ pentru cati bani ai avea nevoie. Iar daca nu stii ce ar trebui sa conțină acel plan iti dau eu câteva exemple: bani pentru mancare, pentru facturi, sanatate, nevoi personale (igiena), cheltuiala, taxe, și lista continua iar dupa pentru fiecare utilitate aproximeaza o valoare.
O femeie cu studii medii dintr-un oras normal. Ingrijita si imbracata decent. Cu un job comun, deci excludem femeile din clasa de sus.
Minim sa fi la stadiul ei sau sa câștigi ceva mai mult.
Dacă ai ceva planuri și vede femeia că vrei sa faci ceva calumea cu viața ta, sunt unele in stare să te ajute sa construiți ceva impreuna. Dar nu te gândi că dacă ești jos, o sa se întâmple asta. Am auzit cazuri.
Numai tu îți faci impresia că dacă o femeie arata bine și e îngrijită, automat vorbește și are relații numai cu un anumit tipar de bărbați cu bani, nu e întotdeauna așa.
Poți să ai "relații" cu o femeie mult peste nivelul tau de venit, daca ai ceva să-i oferi mai valoros decat banii. Numai că acolo trebuie sa te duca bine capul de sus.
Un sfat de la tarzy real oficial femeile nu merita bani merita doar pumni, stii cum se zice o relatie trebuie sa fie 50/50 eu ii dau picioare in gura ea le primeste pls funda
Nu am inteles mai exact o chestie -> relatii cu femei din Bucuresti in mod special sau de oriunde ) pentru ca in capitala ca sa ai o relatie cu o femeie si sa ajungi in fata starii civile cu ea, cred ca trebuie sa fii un patron la o firma mare ceva sa reusesti )
Trebuie sa fii cumva la nivelul ei, sau sa ai potențial bun, fetele sau femeile care au ele bani mai mulți decât partenerul, nu se uita neapărat la ce venituri are el dar trebuie ca el sa aibă niște calități, sa aibă un job ok, carisma, inteligenta
Depinde de cum iti e destinul frate...de cine te indragostesti. Iti zic sincer poveste reala, am avut un prieten, baiat super destept, frumos, ingrijit, amuzant dar surpriza - rupt in c*r cum se zice. N-avea bani nici sa se uite la luna cum ar zice o vorba. Si ghici ce. S-a indragostit una cu bani (ma rog, nu milionara dar cu o situatie mult mai buna) de el si au stat impreuna 3 ani si ea l-a tinut in puf. Asa ca nu stii niciodata, s-ar putea sa nu trebuiasca sa misti un deget daca ai noroc
Lol incredibil, am avut si eu in liceu un coleg, tip scund copie a la Cristiano Ronaldo era coada cu bilet de intrare la cu*ul lui din partea pizdelor si am aflat recent ca iubita lui are un job de job in comparatie cu el! mda, destinul, unii vin degeaba pe lume cu ce ti-e dat de la mata cu aia te descurci in jungla asta de viata, unii au totul din nimic, altii incearca sa faca ceva si nu reusesc nimic
Parca era vorba ca nu se pune accent pe cum arata omul - carisma de genul asa ceva nu au multi... sa zicem ca in exemplele de mai jos, te indragostesti la prima vedere de un baiat te atrage ca persoana fara sa ii cunosti personalitatea nici macar cum il cheama te intreb eu pe tine -> ai trece peste faptul ca tu castigi de 2 ori mai bine ca el doar ca sa fi intr-o relatie cu respectivul, ca doar esti indragostita innebuneste de el! am zis ca presupunem asta
Si ca o paranteza fete cu studii si de casa rar gasesti in ziua de azi sunt intr-adevar o comoara, ca de pilda unde crezi ca se afla femeia daca erau interzise prostitutia sau videochatul, iti zic eu unde la cheremul barbatilor, dar societatea a facut in ziua de azi incat barbatul sa fie SUBORDONAT femeii din orice punct de vedere.
Dacă îmi place de el de ce sa conteze atât de mult ca eu câștig mai mult ca el? Eu am prietene care câștigă mai mult ca partenerii, soții lor. În viata sunt multe posibilități, nimic nu e bătut în cuie. Am auzit de cazuri și chiar cunosc și eu cazuri în care deși au născut au continuat ele sa lucreze fiindcă ele aveau salariu mai mare iar ei sa fie în concediu de paternitate, fiindcă asa era convenabil pentru familia lor. Important este sa nu dai peste un profitor nu cine are venituri mai mari nu crezi? Voi nu cunoașteți viata în ansamblu, va uitați doar în jurul vostru și dacă vedeți niște pitipoance materialiste credeți ca asa e lumea întreaga. Cat despre celalalt subiect, aspectul, cât de important este, eu nu am spus ca nu contează atracția într un cuplu, am spus doar ca poate sa ți placa un tip chiar dacă el nu arata prea bine. Nu ți s-a întâmplat niciodată sa te atragă o fata care sa zicem ceilalți nu o găseau chiar asa de atrăgătoare? Poate îți placea de ea asa cum arata ea. Cam asta e ideea sa te atragă cineva în ansamblu chiar dacă nu e în standardele tuturor. Într adevăr la prima vedere, primul contact cu o persoana te uiți cumva la aspect fiindcă alte criterii nu ai in acel moment și poate contează cel mai mult aspectul dar sunt situații când te îndrăgostești după mai mult timp, când de exemplu lucrezi cu cineva sau în alt anturaj, îl vezi mai des și la un moment dat încep sa apară niște sentimente.
Alea care se uită la portofel sigur nu sunt femei.Mai există și altfel de femei dar trebuie sa deschizi ochii bine,sunt femeile care vor sa construiască ceva alaturi de tine,o relație sănătoasă și de durată,o casa,niste copii, astea sa le cauți.
Când vezi că face nazuri și bate apropouri de mașini, portofele, haine, malluri atunci fugi și caută în altă parte.
Nu știu bro. Pe mine toate cu care am vorbit m-am întrebat dacă am mașina. Cumva se uita și la mașină și dacă ai bani.
Cam asa ma gandeam si eu doar ca pusesem 50-80 de lei pe intalnire.
Depinde de extravaganta
Unde umblu eu e sub 20 la doua bauturi banale suc sau cafea
Mai rar intru la baruri care fac nota de 40 de lei din 3 cafele nu de alta da nu e genul meu acolo nu sunt anturajele mele
Daca merg la masa cu cineva e tot timpul nota peste 100 cu doua feluri si bautura de exemplu
Cand sunt la munca imbracat urat am restaurante in care ne primeste asa platim putin si e mancarea buna adica la 20 de lei mananci meniu si bei o bere de persoana da nu poti sa duci o fata in oras acolo iti dai seama
Mie nici la fastfood nu imi place sa le duc decat daca ne cunoastem bine altfel e atmosfera aiurea zici ca suntem soferi in pauza
Concluzia conform comentariilor fara o masina si un salar de 3000-3500 de ron nu existi in relatia de cuplu indiferent de job-ul partenerei care poate fi si de casnica ca doar e femeie
Eu ți am mai răspuns dar cred ca ai sărit peste răspunsul meu, tu pui problema prea matematic, împortant e sa fi un băiat care muncește care se descurca si care e sa zicem la nivelul ei financiar adică sunteți amândoi oameni cu job nu depinde nimeni de celalalt, deși pot fii excepții și în cazul asta nu cred ca e bine sa ți faci calcule exacte, nu exista asa, nu cumperi dragostea pana la urma, dar întradevar pentru o fata contează sa vadă ca nu ești zgârcit dar acum nici sa dai peste materialiste, trebuie sa simți și tu oamenii sa vezi cu cine ai de aface. Când ai tu plătești tu, când are ea plătește ea, eu asa vad, nu trebuie sa plătești mereu tu consumația e normal sa plătiți amândoi dar asta vine de la sine, la început plătește băiatul sa zicem apoi se simte și fata ca doar fiecare ban este muncit și ai lui și ai ei
SofiaAbigail întreabă: