| IonutIDS a întrebat:

Salut comunitate!
De cati bani ai nevoie minim sa ai o relatie cu o femeie ok in Romania la varsta de 25 de ani?
Sa raspunda barbatii, ca femeile o tot dau cu "iubirea conteaza" pana vad un portofel gol laughing

Se mai uita vreuna la tine azi daca nu ai masina? Cam care sunt "pretentiile" femeilor tinere in ziua de azi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina am de cateva luni si nu e mare diferenta
La bani e nasol pentru amandoi ca am agatat cand nu aveam un sfant si orice intalnire cere o cheltuiala acolo care era nasoala pentru amandoi ca eram la fel de saraci
Nu poti sa intalnesti o fata dupa 20 de ani sa stai cu ea juma de zi in parc trebuie o masa undeva un hotel un weekend la munte
Nu stiu sa estimez cat trebuie pe iesire sau cumva
Daca ai 30 de lei pe zi e ok
Poate si 20
Asta sa o scoti la o cafea sa te pupi cu ea
20 pe intalnire de fapt ca poate va mai vedeti acasa la unul din voi sau iesiti mai rar
La masina se uita alea taranci care vor sa care graunte la bunica
O fata crescuta la oras stie ca masina e idee proasta ca te plimbi la 3 strazi sa o parchezi stai in blocaje si altele

37 răspunsuri:
| TLF92 a răspuns (pentru Sofer):

Cand te mai intreaba una asa ceva, ii raspunzi sec da tu ce poti sa imi oferi in schimb si i-ai inchis gura

| IonutIDS explică (pentru Emma30555):

Suna corect. Dar daca ai doar 50 de lei pe iesire si o scoti in oras doar o data pe saptamana iti zic eu ca se plictiseste repede cat de interesant ai fi tu. Femeile vor sa iasa unde se cheltuie. Intrebarea mea era ce suma e decenta. Ca nu sunt zgarcit, dar am bani munciti cu greu. Nu vreau sa dau 400 pe iesit in club saptamanal chiar daca poate imi permit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

Nu au dat nici care de o materialista. Că dacă dădeau îl juca aia pe degete mai mult. El nu vreau relație și iubire vrea sex, numai că nu le da de înțeles la fete chestia asta. Depinde și motivul pentru care scoți o fata la o întâlnire, daca o scoți pentru că îți place de ea și vrei să-i faci cinste, nepasandu-ti daca e de acord să faceți contact intim după. Atunci nu ramai cu nici o frustrare, dar dacă o faci în speranța că ea o să-ți ofere ceva. Atunci ramai frustrat și dezamăgit. Oricum tipele în general ii vad acest tip de abordare, ca un ratat. Deoarece le da impresia că încearcă să compenseze prin valuta lipsa lui de caracter.
Cel mai bine primele întâlniri se fac in locuri unde ii place lui și unde se simte confortabil.

| Emma30555 a răspuns (pentru IonutIDS):

Părerea mea e ca nu trebuie sa cheltuiești, dacă ști sa te faci plăcut nu e necesar, dacă vrei aventuri poți încerca să dai de fete care și ele la rândul lor vor ceva de genul, aceste fete nu urmăresc sa vadă ce sume cheltui tu, vor sa se distreze sa se simtă bine sa aibă companie plăcută, sa asculte muzica etc. Nici o fata nu o sa se ducă cu tine doar pentru ca ai plătit consumația, este exclus, se vor duce doar dacă vor și ele dacă le place de tine

| IonutIDS explică (pentru Emma30555):

Eu intrebat cam de ce sume se pot cheltui ca sa fie o relatie de bun simt.Nu sunt de acord ca nu trebuie cheltuit nimic. E cam greu sa te faci placut stand pe banca in parc cand e frig. Cu un minim 50 de lei in buzunar pe intalnire trebuie sa fii. Femeile oricum nu prea muncesc si la mine putine au insistat sa isi plateasca ele. Intrebarea era daca am ajuns sa nu ne mai putem uita dupa femei pe strada daca nu avem 300-500 de lei in buzunar, ca mie asa mi se pare.

| Emma30555 a răspuns (pentru IonutIDS):

E bine sa ai bani în buzunar în general, când ieși pe undeva ca nu ști ce intervine dar eu îți spun sigur ca nu exista sume anume de cheltuit, decât dacă vrei sa impresionezi, poate dacă inviti fete din mediul online trebuie sa ai niște bani de o bautură ceva, dar fiecare cu nivelul lui, dacă ai cunoște fete din anturaj nu ai mai avea nevoie de suma fixa, întâi fa ți amice, cunoște le și pe urma vezi tu, dar da dacă vrei neapărat sa ți dau o suma, probabil dacă ieși în oraș trebuie sa ai măcar între 50 și 100 lei, depinde unde te duci, dar nu trebuie sa plătești mereu doar tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia intreab-o pe sora-ta aia de 17 ani, de cati bani are nevoei un baiat ca sa fie in relatie cu el?
ce pretentii are ea, ca femeie, in ziua de azi, de la un baiat?