Eu imi ador iubitul ca lumina soarelui. si toate prietenele mele isi iubesc enorm iubiti.DECI MAI EXISTA.
Da, normal ca exista , de exemplu eu. Problema este ca voi aveti acel "dar" de a ne pune pe toate in aceeasi oala, daca una este intr-un fel atunci inseamna ca toate sunt la fel, dupa parerea voastra.
Lasatil -.-. ca nu e chiar vina lui ca asa santem proape toti.(eu nu sant ca el)
Normal ca exista de exemplu eu... daca iubesc pe cineva nu pot renunta la el orice ar fi dar acum nu imi mai place de nimeni.... Funda?
Ce frustrat esti.
Acum tu prin asta ce vrei sa zici, ca voi, barbatii iubiti m-ai mult si cu adevarat? Eh.
Suntem destule fete care iubesc intr-adevar, trebuie doar sa ne apreciati si sa aveti grija de noi.
Exista dar mai rar si cu timpul sunt pe cale de disparitie si ma refer si la baieti nu numai la fete
DarYn, nu face greseala sa bagi toate fetele in aceeasi categorie. Nu ai intalnit inca persoana potrivita pentru tine care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti. Asteapta si iti vei raspunde singur la intrebare.
Nici o fata nu este identica,si daca tu ai avut parte de o fata usoara, nu toate sunt la fel, exista fete care isi da si viata pentru iubit, care iubesc din suflet, trebuie doar gasite si pretuite, ca nu sunt multe
Majoritate fetelor pun suflet intr.o relatie, de aceea ele sufera cel mai mult! pentru ca unii baieti isi bat joc ..deci da exista fete care tin cu adevarat (eu)!:d
Sigur ca sunt, la fel cum sunt si baieti.
Doar pentru ca fiecare padure are uscaciunile ei nu inseamna ca toate sunt complet uscate
Ce intrebare... toate fetele care vor posta, vor zice ca da, exista. Dar nu e deloc adevarat. Multe sunt implicate in relatie doar din interes. Financiar, imagine, nevoi sexuale, etc.
Asa am si eu impresia, imi pot da usor seama uitandu-ma in jur
Nu am intalnit-o, ai dreptate.Si nu le bag pe toate in acceasi categorie(..."ca eu nu prea cunosc").
Nooi? Pai voi fetele nu ne puneti pe noi baietii in aceeasi oala? Tot timpul aud barbatii sunt niste porci, barbatii nu stiu sa iubesca etc. De ce credeti ca toti sunt la fel?
Da eu sunt cu el de un an si ne iubim ca la inceput. Daca nu sunteti in stare sa tineti fata langa voi!
Eu tin la el si il respect fff mult. il si iubesc.de multe ori renunt eu la ceva in favoarea lui.
Eu personal nu va bag in aceeasi oala iar ceea ce fac altele nu e treaba mea. Oricum, poate nu cunosti fete care iubesc cu adevarat pentru ca le-ai judecat imediat, fara sa stai putin sa vorbesti cu ele si sa iti dai seama ce este in capul lor sau poate ai observat doar aspectul exterior.
Este ca si cum as vedea un baiat care se crede mai "smecher" sa zicem, si as zice: "Asta e unu care profita de fete" inainte sa il cunosc.
Marea problema la persoane este ca judeca inainte sa cunoasca.
Inca ceva, voi credeti ca daca o femeie inseala este mai grav ca si atunci cand ar insela un barbat. Care este diferenta? Pana la urma tot INSELAT se numeste doar ca voi inselati asa, uneori fara motiv, dar femeia cand inseala exista un motiv precis.
Din supsele tale asta reiese. Chiar si asa, iesi in oras cu prietenii, baga-te in seama cu fete care iti plac si vei ajunge sa cunosti persoane interesante. Eu asa am inceput si acum cunosc persoane cu care vorbesc de ani de zile. Fie fete pe care le-am cunoscut in cluburi, pe la terase, etc, sau chiar si pe internet.
Iarasi acel "voi", de ce crezi ca toti inseala fara motiv? Eu de exemplu am intalnit fete care iubesc cu adevarat si aceea e prietena mea, si eu acum dupa ce am reusit sa ma impac cu ea, nu am sa o insel niciodata indiferent de ce s`ar intampla.
Mutubal întreabă: