Primul pas să schimbi ceva, e să FACI primul pas.
Toate lucrurile sunt grele înainte să devină uşoare.
Dacă aştepţi momentul perfect n-o să faci nimic, niciodată.
Nu mai aştepta ca lucrurile să se întâmple, fă-le tu să se întâmple!
Daca zici ca nu vrei direct (te inteleg), trimte-i un biletel...sau spune-i pe mess..sau pe facebook.
Iti va veni si curajul sa ii spui in fata intr-o zi, ca altfel nu are niciun sens. Insa vezi sa nu fie toti colegii tai ( ma rog, aia mai imaturi ca precis sunt si pe la tine) acolo, gaseste-ti un loc retras si sfatul meu e sa nu rupi niciodata contactul vizual. Uita-te mereu in ochii ei. Bafta
P.S.: Poti sa iti iei si o floare cu tine, da fa pe cat posibil sa o ascunzi pana nu ii zici. Un trandafir de culoarea iei preferata, zic eu
Incearca sa te apropii de ea cat mai mult, la orice faceti impreuna (jucati, plimbati, etc) te apropii de ea. Incearca sa o privesti in ochi cat de des poti si usor usor nu o sa te mai rusinezi in preajma ei. Incearca sa ii arati cat de importanta este pentru tine subtil dar cu subinteles. Iai apararea in diverse certuri, sustine-o in discutii. Conduo acasa.
Sper ca m-ai inteles ce am vrut sa spun si sper sa te fi ajutat.
Mai intai incarca sa vorbesti cu ea despre anumite subiecte, daca vezi ca se uita la tine uita-te si tu la ea cu multa pasiune, iar cu timpul vei reusi sa-i spui, dar trebuie rabdare
Uite eu iti spun din proprie experienta daca nu ai curaj sa o inviti tu la o intalnire roaga un prieten (coleg) sa te ajute apoi cand va intanliti daca nu ai curaj sa-i spui in fata te intorci cu spatele si ai spui ) sper ca te-am ajutat