| Raptorz a întrebat:

Cum as putea sa ii spun unei fete ca o iubesc?
P.S.:chestiile gen"spune-i direct!", "fa-ti curaj si du-te la ea!" sunt foarte simplu de spus...

Răspuns Câştigător
| WarriorInReserve a răspuns:

Primul pas să schimbi ceva, e să FACI primul pas.
Toate lucrurile sunt grele înainte să devină uşoare.
Dacă aştepţi momentul perfect n-o să faci nimic, niciodată.
Nu mai aştepta ca lucrurile să se întâmple, fă-le tu să se întâmple!

8 răspunsuri:
| PirvulescuCosmin a răspuns:

Incearca sa te apropii de ea cat mai mult, la orice faceti impreuna (jucati, plimbati, etc) te apropii de ea. Incearca sa o privesti in ochi cat de des poti si usor usor nu o sa te mai rusinezi in preajma ei. Incearca sa ii arati cat de importanta este pentru tine subtil dar cu subinteles. Iai apararea in diverse certuri, sustine-o in discutii. Conduo acasa.

Sper ca m-ai inteles ce am vrut sa spun si sper sa te fi ajutat.

| LikeARollingStone a răspuns:

Daca zici ca nu vrei direct (te inteleg), trimte-i un biletel...sau spune-i pe mess..sau pe facebook. thinking

| Leutzzu a răspuns:

Uite eu iti spun din proprie experienta daca nu ai curaj sa o inviti tu la o intalnire roaga un prieten (coleg) sa te ajute apoi cand va intanliti daca nu ai curaj sa-i spui in fata te intorci cu spatele si ai spui laughing) sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti va veni si curajul sa ii spui in fata intr-o zi, ca altfel nu are niciun sens. Insa vezi sa nu fie toti colegii tai ( ma rog, aia mai imaturi ca precis sunt si pe la tine) acolo, gaseste-ti un loc retras si sfatul meu e sa nu rupi niciodata contactul vizual. Uita-te mereu in ochii ei. Bafta

P.S.: Poti sa iti iei si o floare cu tine, da fa pe cat posibil sa o ascunzi pana nu ii zici. Un trandafir de culoarea iei preferata, zic eu thinking

| h3r a răspuns:

Dacă n-ai curaj, atunci cum îi mai spui?

| Raptorz explică (pentru Leutzzu):

Da stii rog un prieten si dupa se indragosteste de ea...bun sfat, n-am ce zice...

| marya868686 a răspuns:

Mai intai incarca sa vorbesti cu ea despre anumite subiecte, daca vezi ca se uita la tine uita-te si tu la ea cu multa pasiune, iar cu timpul vei reusi sa-i spui, dar trebuie rabdare

| Leutzzu a răspuns (pentru Raptorz):

Frate tu nul rogi decat sa ai spuna ca ai invitato la o intalnire