Nu înseamnă că dacă nu simți nevoia de relație, ești pe invers că tot repeți asta și chiar dacă ai fi, ar fi alegerea ta, lumea nu are dreptul să te judece, în ceea ce privește deciziile din viața ta intimă. Poate ești asexual, nu ai de unde să știi. Nu înseamnă a avea un viitor, să ai o femeie și copii lângă tine ci să ai o meserie stabiliă, să fi foarte bun într-un domeniu. Nici eu nu înțeleg de ce lumea compară viața profesională cu cea intimă că sunt chestii total diferite.
1. Eu sunt un caz și câteva persoane pe care le cunosc.
2.Da, mama la câteva zile își aduce aminte că nu am iubită și mă bate la cap, eu recunosc că sunt asexual și nu am încredere în oameni, nu doar în femei, să îmi fac relație, au fost multe întâmplări aiurea care m-au făcut să mă bucur mai mult de hobby-urile pe care le am. Eu încă vreau să evoluez în meseria pe care o am și asta nu prea îmi permite să relaționez așa mult cu lumea. Tata la fel, doar că el s-a oprit și și-a dat seama că eu sunt fericit și așa de unul singur, pe el îl interesează să fiu bun într-un domeniu și să trăiesc viața cum vreau.
3.Adică?
4. Așa este la toată lumea, nu doar la noi, chiar cunosc femei pe care le întreabă părinții că de ce nu au iubit.
5. Nu fă nimic, nu ai cum să le schimbi gândirea, tu fă în continuare cum crezi, dacă vrei să îți faci iubită, se va întâmpla când va veni momentul, niciodată să nu te grăbești în privința asta.
Pe mine mă interesează să evoluez profesional, eu mă văd lucrând ce visez. Sincer, la treaba cu copii şi nevasta chiar sunt indiferent, eu îmi voi trăi viața fie că voi avea parte de aşa ceva sau nu. Nu toate lucrurile în viață se bazează doar în a avea o familie. Dacă mă voi îmbolnăvi şi fiind singur măcar nu rănesc pe nimeni.