| CASIAN29 a întrebat:

Salut

Cum îi spun mamei sa mă lase în pace?

Mă tot bate la cap cu frază aia pe care multi părinți o pun copiilor

In cazul meu că sunt bărbat îmi spune:

,,-Cand îmi aduci și mie o fată acasă"

M-am saturat de aceasta întrebare

Am 25 de ani, locuiesc în București.

Mă trag din Constanta, am plecat la academia de politie în București și după ce am terminat-o m-am stabilit aici

Am avut o relație când eram la liceu.din clasa a 9a până în a11a.(nu știau de relație, n-am adus-o acasă)

După ce s-a terminat relația nu am mai avut una..de pe la 17 ani*

În prezent nu știu ce să fac parca mi s-a luat așa de relații

*Nu sunt pe invers*

Nu am probleme cu femeile, vorbesc cu ele, partenerul meu la job este o femeie..nu am probleme de vorbire sau așa ceva chiar râd mult cu ele când e sa vorbim.

De 3 ani stau în București(de când am absolvit)

Chestie este că acum 5 luni când am fost pe acasă(Constanta),la ai mei.ei mi-au pus aceasta întrebare:

,,Când aduci o fata acasă,bla bla bla"

Am spus:

-Nu știu mama, momentan nu am planuri, sunt oameni care se căsătoresc la 30-40 de ani. poate la 35 o să mă însor și eu dar nu știu.

Când a auzit mama a reacționat cam urat,tata mai puțin dar și el a făcut puțin scandal.

Au spus:

-,, Noi nu te obligam sa te căsătorești dar trebuie sa te gândești la viitor, cine îți va da un pahar de apa la bătrânețe?
Cine o sa fie alaturi de tine când vei fi bolnav? "
Vrem și noi să te vedem cu o fata

După asta am început sa trec mai rar pe acasă.mă tot bat la cap cu asta.

La Fratele meu e la fel..are 39 și nu are iubită.și e fericit, are bani, are de toate.

Care ar fi problema? Dece fac Toti așa?

Îmi mai spuneau că la statutul meu de absolvent de academie ar fi ideal sa am o femeie langa mine

Nu știu de ce dar parca mă văd singur până la 30 de ani
(Nu sunt gay,Nu sunt sunt pe invers, îmi plac femeile )

Daca nu eram atât de bine educat le aduceam o prostituata nu mai să vadă că sunt cu cineva sa mă lase în pace dar nu pot face asta, m-au educat prea bine.

1. Aveți și voi cazuri asemănătoare?

2.La voi părinții au făcut la fel?

3.Cum ar fi reacționat daca făceați așa?
4.În cazul femeilor e la fel? Cu această replică a părinților?

5.Cum fac să-i împac într-un fel?

Vreau să-mi spuneți va rog ce sa fac și să răspundeți la aceste 5 întrebari daca puteți.multumesc

3 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu înseamnă că dacă nu simți nevoia de relație, ești pe invers că tot repeți asta și chiar dacă ai fi, ar fi alegerea ta, lumea nu are dreptul să te judece, în ceea ce privește deciziile din viața ta intimă. Poate ești asexual, nu ai de unde să știi. Nu înseamnă a avea un viitor, să ai o femeie și copii lângă tine ci să ai o meserie stabiliă, să fi foarte bun într-un domeniu. Nici eu nu înțeleg de ce lumea compară viața profesională cu cea intimă că sunt chestii total diferite.
1. Eu sunt un caz și câteva persoane pe care le cunosc.
2.Da, mama la câteva zile își aduce aminte că nu am iubită și mă bate la cap, eu recunosc că sunt asexual și nu am încredere în oameni, nu doar în femei, să îmi fac relație, au fost multe întâmplări aiurea care m-au făcut să mă bucur mai mult de hobby-urile pe care le am. Eu încă vreau să evoluez în meseria pe care o am și asta nu prea îmi permite să relaționez așa mult cu lumea. Tata la fel, doar că el s-a oprit și și-a dat seama că eu sunt fericit și așa de unul singur, pe el îl interesează să fiu bun într-un domeniu și să trăiesc viața cum vreau.
3.Adică?
4. Așa este la toată lumea, nu doar la noi, chiar cunosc femei pe care le întreabă părinții că de ce nu au iubit.
5. Nu fă nimic, nu ai cum să le schimbi gândirea, tu fă în continuare cum crezi, dacă vrei să îți faci iubită, se va întâmpla când va veni momentul, niciodată să nu te grăbești în privința asta.

| CASIAN29 explică (pentru Kufu95):

Nu-i rău răspunsul dar mai am o întrebare

Cum vezi viitorul?

Ai spus că ești asexual

Cum te vezi la 50-60 de ani?

Gen fara copii, partenera, nevasta..etc

Nu ai o oarecare frica? Că vei rămâne singur la un moment dat?

De ex daca te vei înbolnavi?

| Kufu95 a răspuns (pentru CASIAN29):

Pe mine mă interesează să evoluez profesional, eu mă văd lucrând ce visez. Sincer, la treaba cu copii şi nevasta chiar sunt indiferent, eu îmi voi trăi viața fie că voi avea parte de aşa ceva sau nu. Nu toate lucrurile în viață se bazează doar în a avea o familie. Dacă mă voi îmbolnăvi şi fiind singur măcar nu rănesc pe nimeni.