| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Salut. Cum pot sa cuceresc o fată? Ea nu vrea sa aibă o relație cu mine, dar mi-a spus ca îi sunt simpatic.

11 răspunsuri:
| Ionut67Lungeanu a răspuns:

Ca pe vremuri. ii faci curte. masori cati metri are perimetrul curtii, cumperi cuie, scandura sau daca vrei merge si cu plasa cu ochiu mic sa nu fuga, neaparat stalpi si acum niste beton sa fie trainic plus feroneria aferenta. Apoi o scoti la suc si/sau o amandina si aia e. primul pas cu curtea e optional da tatal ei sigur o sa aprecieze si o sa zica uau! ce flacaul are fata mea, ia sa-l chemam si la crapat de lemne. daca ea sta la bloc aia e...maxim dai cu pensula pe casa scarii da asta e. daca nu doar o scoti la suc.

| wildthing a răspuns:

Daca ti-a spus ca nu vrea o relatie cu tine, nu ai ce sa faci. Simpatic ii poti fi ca amic, fara sa fie atrasa sexual de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea a spus că nu vrea o relație cu tine.

| Robert2526 a răspuns:

Daca ti-a zis NU, stai departe de ea. Daca e sa fie ceva, o sa vina ea spre tine cand o sa simta ca ii lipsesti.
Deci fi indiferent si poate ai o sansa. daca esti agasant..mai rau faci

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă a spus asta, este un început bun. Fă ce poți să vă întâlniți. Nu mai cere relație. Va veni de la sine.

| SunsetTrance a răspuns (pentru Ionut67Lungeanu):

Iti dadeam funda daca puneam eu intrebarea asta, scuipai cafeaua pe monitor laughing)))))))))))

| Danny28 a răspuns:

Nimic. Nu te vrea

| Goete a răspuns:

Pana si Dumnezeu respecta decizia personala a fiecaruia

| Violleta2022 a răspuns:

Da, vesnica minciuna cu care se refuza baietii/barbatii laughing

| Alexandru250201 a răspuns:

Un NU inseamna nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te apropii de ea si ii soptesti la ureche cat cantareste in medie un hipopotam.