Safatul meu este să-i spui verde-n faţă că atunci când i-ai zis că-l placi ai făcut-o pentru a te lăsa în pace. Dacă i-ai zis că e de treabă, atunci zii că i-ai zis că-l placi ca pe un amic, nimic mai mult. Mai bine fii sinceră şi zii ce gândeşti despre el ca decât să laşi nebunia asta, obsesia asta a lui să evolueze mai mult. Aşa îl faci să creadă că are şanse la tine. şi va sta doar după curul tău. Spune-i simplu că sunteţi doar prieteni şi aşa veţi rămâne mereu, chiar dacă el ar vrea mai mult decât o relaţie de prietenie. Succes cu asta! :*
Ha Ha Ha Ha! Genul de psihopat ce nu inceteaza niciodata! Eu nu am facut nimic pana ce am plecat ori in alta scoala ori la liceu/faculatate ori pretindeti ca sunteti impreuna dar sa nu fie real! sau direct`moa la cineva expert!
Dar nu vreau sa ii vad reactia...Stiu cum e sa fii respins in situatia asta...
Am trecut prin situatia ta... cel mai bine este sa ii spui in fata tot adevarul, pentru ca daca situatia continua tu vei fi cea care se va simti prost. trebuie sa stii sa te pui pe tine mai presus de oricine. chiar daca il ranesti asta e singura metoda pentru a-l face sa inceteze si tu sa iti recapeti linistea. Nu il lasa sa te stanjeneasca. Daca iti e frica de reactia pe care o va avea cand ii vei spune in fata poti sa incerci sa ii spui pe mess. Spune chiar ce ai spus aici. Daca nici asa nu reusesti sa pui capat situatiei inseamna ca el are o problema. Sper sa rezolvi totul. Nu uita, tu trebuie sa te simti linistita si sa nu faci compromisuri. Good luck.