Nu stiu cum ai putut sa ii spui ca o iubesti asa repede, niciodata sa nu mai faci asta, sa spui ca iubesti pe cineva nu ii asa simplu, nu o simti asa usor. Sigur crede ca asa spui la toate fetele sau ai speriat-o rau de tot cand i-ai spus asta si nu mai vrea sa te vada.
Spune-i ca in momentu cand ai sarutat-o ai simtit cat de mult o placi si ca de aia ai spus ca o iubesti, dar inca nu o iubesti cu adevarat, si ca nu o sa mai confuzi astea iar.
Zii sa se intalneasca cu tine ca sa ii spui astea fata in fata, doar asa ar putea sa functioneze.
Pff,normal sa nu mai aiba incredere in tine cand tu ai minti-o din prima zi!
Nu confunda atractia cu iubirea!
Da-i pace, nu mai vorbi pe aceasta tema, ii va trece la un moment dat!
Buna! Eu zic sa ii spui ca ai gresit spunandu-i asta prea devreme, dar daca e interesata va zice acelasi lucruca tine"te iubesc". Sper ca te-am ajutat!
Câtă dreptate ai! Amuzant mai eşti.
Poate te testeaza; vrea sa vada cat de repede renunti
sau poate nu, cine naiba stie ce e in capul femeilor
Cu " Te iubesc "nu e de joaca, e mult de procesat pentru ambele minti. Tu esti tip si poate nu ai ziso din suflet adevaratul sens ci doar hormonii si restul chimicalelor.
Eu ti-as sugera sa o lasi un timp sa digere informatia. Sau sa ii spui ca ai scapat din greseala acel " Te iubesc" si sa zici ca eu am vrut sa spun ca "te plac mult". Oricum "te iubesc"ul asta faca ravagii la inceput de relatie poata sa o distruga in majoritatea cazurilor dar alteori sa o faca mai puternica.
Sami spui ce ai facut cu ea pe privat
Pai nu ai facut o greseala zicandu-i ca o iubesti ci doar te-ai descarcat sentimental.Si ce legatura are increderea cu iubirea? in fine. Daca nu mergi nici daca ii explici atunci trebuie sa ii mai spui odata cand sunteti singuri ca o iubesti.Si zii si u ca nu e greseala sa iti marturisesti sentimentele.Suces
Daca era asa nu mai intram pe site-ul asta si nu puneam intrebari numai ca sa fie acolo ...sa vad ce raspund altii. Daca tu crezi ca mint ...cauta pe altu/alta la care sa ii raspunzi.