Nu stiu cum ai putut sa ii spui ca o iubesti asa repede, niciodata sa nu mai faci asta, sa spui ca iubesti pe cineva nu ii asa simplu, nu o simti asa usor. Sigur crede ca asa spui la toate fetele sau ai speriat-o rau de tot cand i-ai spus asta si nu mai vrea sa te vada.
Spune-i ca in momentu cand ai sarutat-o ai simtit cat de mult o placi si ca de aia ai spus ca o iubesti, dar inca nu o iubesti cu adevarat, si ca nu o sa mai confuzi astea iar.
Zii sa se intalneasca cu tine ca sa ii spui astea fata in fata, doar asa ar putea sa functioneze.
Cu " Te iubesc "nu e de joaca, e mult de procesat pentru ambele minti. Tu esti tip si poate nu ai ziso din suflet adevaratul sens ci doar hormonii si restul chimicalelor.
Eu ti-as sugera sa o lasi un timp sa digere informatia. Sau sa ii spui ca ai scapat din greseala acel " Te iubesc" si sa zici ca eu am vrut sa spun ca "te plac mult". Oricum "te iubesc"ul asta faca ravagii la inceput de relatie poata sa o distruga in majoritatea cazurilor dar alteori sa o faca mai puternica.
Sami spui ce ai facut cu ea pe privat
Poate te testeaza; vrea sa vada cat de repede renunti
sau poate nu, cine naiba stie ce e in capul femeilor
Pai nu ai facut o greseala zicandu-i ca o iubesti ci doar te-ai descarcat sentimental.Si ce legatura are increderea cu iubirea? in fine. Daca nu mergi nici daca ii explici atunci trebuie sa ii mai spui odata cand sunteti singuri ca o iubesti.Si zii si u ca nu e greseala sa iti marturisesti sentimentele.Suces
Buna! Eu zic sa ii spui ca ai gresit spunandu-i asta prea devreme, dar daca e interesata va zice acelasi lucruca tine"te iubesc". Sper ca te-am ajutat!
Daca era asa nu mai intram pe site-ul asta si nu puneam intrebari numai ca sa fie acolo ...sa vad ce raspund altii. Daca tu crezi ca mint ...cauta pe altu/alta la care sa ii raspunzi.
Pff,normal sa nu mai aiba incredere in tine cand tu ai minti-o din prima zi!
Nu confunda atractia cu iubirea!
Da-i pace, nu mai vorbi pe aceasta tema, ii va trece la un moment dat!