Da, 20% din femei nu sangereaza la dezvirginare (adica una din 5). tu nici macar atat lucru nu stii, unde te-ai informat despre viata sexuala?
Scuze, dar ma deranjaza mentalitatea asta, de ce faci asa mare problema din chestia asta, doar nu o iei de nevasta.
Da, sunt cazuri in care sangerarea apare dupa al 2-lea contact.
Probabil ca esti frustrat de ideea ca te-ar fi mintit, dar de ce ar face-o? Ca doar nu e proasta, ar fi stiut ca ti-ai da seama ca nu era virgina...
Daca e doar iubita nu e necesar sa fie virgina, dar daca ar lua-o de nevasta ar fi?
Purshisimplu nu cred ca ma minte
Am facut referire la mentalitatea invechita, de tipul celeia de pe vremea bunicilor, cand viata sexuala trebuia sa incepa in noapte nuntii, nu mai devreme. Plus o relatie poate fi bazata doar pe sex fara sa implice si alte elemente( incredere, angajamente, dragoste etc.)-asa ca poate sa nu te intereseze daca respectivul/respectiva a umblat prost pana atunci-, pe cand o casnicie, consider ca nu poate exista fara elementele prezentate mai sus, draga mea!
Bine,dragul meu.multumesc pentru explicatie!
Normal ca e posibil, cand se desvirgineaza trebuie sa simti tu ca i s-a rupt himenul ( pielita aia dinauntru ), si depinde de organism daca ii curge sange sau nu. Raspunsul este la tine. Daca a intrat usor si bine nu era virgina. Daca nu, era
NAUSNICI întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: