| NAUSNICI a întrebat:

Salut

cum sa stiu ca fata e virgina am avut relati si mi-a zis ca ea este virgina nu se cunoshtea cas mai avut relati si vreau sa mai stiu dac e posiblil asa sa fie virgina si cind sa fie prima data sa nu-i curga singe e posibil si asa spuneti-mi

13 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Și dacă nu e virgină care e problema?
Câți ani aveți?

| danishor a răspuns:

Daca nu are deja himenul rupt e virgina. adica daca intra greu pla in ea

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Himenul sa nu fie rupt

| YouLostMe a răspuns:

Normal ca e posibil, cand se desvirgineaza trebuie sa simti tu ca i s-a rupt himenul ( pielita aia dinauntru ), si depinde de organism daca ii curge sange sau nu. Raspunsul este la tine. Daca a intrat usor si bine nu era virgina. Daca nu, era happy

| abracadabrism a răspuns:

Scuze, dar ma deranjaza mentalitatea asta, de ce faci asa mare problema din chestia asta, doar nu o iei de nevasta.
Da, sunt cazuri in care sangerarea apare dupa al 2-lea contact.
Probabil ca esti frustrat de ideea ca te-ar fi mintit, dar de ce ar face-o? Ca doar nu e proasta, ar fi stiut ca ti-ai da seama ca nu era virgina...

| Necunoscut112 a răspuns (pentru abracadabrism):

Daca e doar iubita nu e necesar sa fie virgina, dar daca ar lua-o de nevasta ar fi?

| NAUSNICI explică (pentru Azµre):

19 21

| NAUSNICI explică (pentru abracadabrism):

Purshisimplu nu cred ca ma minte

| Azµre a răspuns (pentru NAUSNICI):

De ce ar conta asta? E iubita ta!

| neutrino a răspuns:

La TPU, orice este posibil, inclusiv pretentiile tale.

| abracadabrism a răspuns (pentru Necunoscut112):

Am facut referire la mentalitatea invechita, de tipul celeia de pe vremea bunicilor, cand viata sexuala trebuia sa incepa in noapte nuntii, nu mai devreme. Plus o relatie poate fi bazata doar pe sex fara sa implice si alte elemente( incredere, angajamente, dragoste etc.)-asa ca poate sa nu te intereseze daca respectivul/respectiva a umblat prost pana atunci-, pe cand o casnicie, consider ca nu poate exista fara elementele prezentate mai sus, draga mea!

| Necunoscut112 a răspuns (pentru abracadabrism):

Bine,dragul meu.multumesc pentru explicatie!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, 20% din femei nu sangereaza la dezvirginare (adica una din 5). tu nici macar atat lucru nu stii, unde te-ai informat despre viata sexuala?