anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

big grin

Deci, sa incep cu inceputul happy. Acum doua luni am fost cu baiatu' asta, care imi placea de ceva vreme.Eram atat de fericita, in sfarsit visele mele deveneau realitate si puteam sa-l strang in brate pe cel pe care il iubeam.Si stiu, poate o sa ziceti ca exagerez, la fel as fi zis si eu atunci (de unde iubire laughing ), dar felul in care ma simt acum ma face sa cred ca eu chiar l-am iubit confused.Ne-am despartit, apoi iar ne-am impacat si apoi am luat-o de la capat.De 3 ori.Si da, stiu ca acum o sa ziceti ca e o copilarie si ca nu trebuie luata in serios o,, relatie" de genul asta, dar pentru mine tipul asta a insemnat foarte mult.De fiecare data el a gresit, iar eu am tinut asa de mult la el incat l-am iertat.Nu ma intelegeti gresit, nu-s proasta.Niciodata n-am stat eu dupa un baiat, nici n-am suferit, de fapt eu am fost cea care i-a facut sa sufere, chiar fara voia mea.De fapt, puteti sa-mi ziceti si asa, merit.Dar sentimentele pe care le-am avut atunci m-au facut sa uit de felul in care eram inainte..Si mereu el isi batea joc, si prietenele mele ramaneau sa ma sustina.Cred ca si ele s-au saturat de relatia on-off Andreea-Cristi.Pana urma, acum, dupa aproape 2 luni, eu inca tin la el, si inca foarte mult.Si asta ma termina, fiindca eu pur si simplu nu sunt asa, nu plang dupa baieti oarecare, nu-mi petrec timpul gandindu-ma non-stop la,, ce face el acum?! cu cine e?". Adica nu eram.Acum nu stiu ce sa fac, am mai avut un prieten de atunci dar n-a fost la fel.E groaznic, vreau sa trec odata peste asta, si pur si simplu nu pot.Parca orice imi aduce aminte de el.Si chiar daca toti cei care ma iubesc imi spun ca nu merita, ca e un prost ca m-a pierdut, eu nu pot decat sa imi doresc sa ma tina iar in brate si sa ma sarute pe frunte asa cum facea el broken heart.

Ok, si acum deja devin siropoasa laughing.Va rog, da-ti-mi un sfat, nu vreau sa ma mai simt asa.Si scuze de intrebarea lunga happy

Mersi mult! Pupici kiss

4 răspunsuri:
| defibrilator a răspuns:

Pot sa te fac sa simti al fel pentru mine, cu o diferenta, eu nu o sa te dezamagesc

| Annim a răspuns:

Hai sa fim seriosi baby : tu minti, nu spune ca n-ai suferit si nu spune ca deloc nu te-a ranit. Nu e nimic de rusine aici nu spune ca esti fata soldat care nu o influenteaza emotiile. Fiecare regretam cind persoana iubita ne paraseste si in rezultat nu putem dormi nopti la rind, recunoaste asa e happy Nu-ti ramine decit sa-ti alegi un print care-ti bate la usa pentru a uita de el. Acesta e sfatul meu,,, de el nu te-ai indragostit deodata, poate vei indragi pe vreo unul din luptatori L).
BAFTA, the love is dead intre tine si fostul crede-ma happy

| Kylexy a răspuns:

Idem defibrilator.ca nu a mers de prima oara nu va merge in veci. doar daca ai noroc cu "caru".

| CloseToYou a răspuns (pentru Annim):

Ba da! Tocmai ca m-a ranit. Diferenta e ca l-am lasat eu sa ma raneasca, in timp ce pe ceilalti baieti, i-am tratat asa cum trebuia (dupa parerea mea), si nu le-am permis sa ma raneasca pe principiul:Sunt doar niste baieti oh go on. Oricum, asta nici nu conteaza big grin.Multumesc mult pentru raspuns si ai dreptate, trebuie' sa trec o data peste asta, am toata viata in fata mea, sunt destui baieti care probabil ca m-ar vrea si nu trebuie decat sa ies din cochilia asta de lacrimi prostesti laughing. Mersi!kiss