Pot sa te fac sa simti al fel pentru mine, cu o diferenta, eu nu o sa te dezamagesc
Hai sa fim seriosi baby : tu minti, nu spune ca n-ai suferit si nu spune ca deloc nu te-a ranit. Nu e nimic de rusine aici nu spune ca esti fata soldat care nu o influenteaza emotiile. Fiecare regretam cind persoana iubita ne paraseste si in rezultat nu putem dormi nopti la rind, recunoaste asa e Nu-ti ramine decit sa-ti alegi un print care-ti bate la usa pentru a uita de el. Acesta e sfatul meu,,, de el nu te-ai indragostit deodata, poate vei indragi pe vreo unul din luptatori L).
BAFTA, the love is dead intre tine si fostul crede-ma
Idem defibrilator.ca nu a mers de prima oara nu va merge in veci. doar daca ai noroc cu "caru".
Ba da! Tocmai ca m-a ranit. Diferenta e ca l-am lasat eu sa ma raneasca, in timp ce pe ceilalti baieti, i-am tratat asa cum trebuia (dupa parerea mea), si nu le-am permis sa ma raneasca pe principiul:Sunt doar niste baieti . Oricum, asta nici nu conteaza .Multumesc mult pentru raspuns si ai dreptate, trebuie' sa trec o data peste asta, am toata viata in fata mea, sunt destui baieti care probabil ca m-ar vrea si nu trebuie decat sa ies din cochilia asta de lacrimi prostesti . Mersi!