Exista un risc foarte mic. Care se apropie de 0. Dar prietena ta nu ar trebui sa ia anticonceptionale deoarece au foarte multe reactii adverse si va avea surprize neplacute mai tarziu datorate lor...
Daca ia anticonceptionale de l; a varsta asta este rau de tot, ce va face mai tarziu.Intradevar daca exista doua metode de contraceptie nu poate ramane insarcinata.
Daca prietena ta i-a anticonceptionale si daca folositi si prezervativul nu are cum sa ramana insarcinata
Cati ani are prietena ta si cine i-a prescris anticonceptionalele?
In fine, se pare ca ai cantitate mare de sperma si mai poti dona si la altii. Orgasme multe!
Din moment ce pentru metoda de protectie impotriva unei boli cu transmitere sexuala sau a unei eventuale sarcine folositi atat prezervativul cat si anticonceptionale, riscul ca ea sa ramana insarcinata este aproape 0 sau chiar nul. Spun aproape deoarece pot exista si erori. Dar in mod regulat, nu ar trebui sa ramana insarcinata!
Bafta!
Psihoyounger
Dar prietena ta cati ani are, 11 ? Doamne. ce copii.
Dar nu. nu are cum sa ramana insarcinata.
Nu are cum.Folosind 2 metode de contraceptie in acelasi timp va protejati 100%.
Sansele ca sa ramana insarcinata sunt aproape nule...vezi sa nu ia anticonceptionale dupa capul ei, da care crede ea...sau ce i-au spu unele prietene...sa mearga la ginecolog...sa-i recomande el niste pastile...
Nu cred ca exista nici un risc si este dejuns sa folositi doar prezervativu sau anticoceptionale
Nu va ramane gravida. AAAAAAAA. Stii de ce dai cateodata multa sperma pentru ca te simti foarte bine si cu cat te simti mai bine cu atat dai mai multa sperma. Ai inteles?!
Uite ba ce emancipati sunt cei de varsta mea...Au ajuns chiar sa si-o traga, ba chiar fetele sa foloseasca anticonceptionale[de unde le-o fi luat nu stiu, ca ii trebuie prescriptie medicala].
Mda... pustanii sunt mereu ~cu un pas inainte~
Aaaa... si un raspuns: Nu, scumpule Continua ceea ce faci[mai bine zis continuati sa va protejati] si n`o sa fii tatic prea curand.
Delight!
liliana77any întreabă: