| xxxanonimulxxx a întrebat:

Daca am 14 ani si fac sex cu prietena aproape in fiecare zi cu prezervativ si ea cu anticonceptionale mai exista riscuri sa ramana gravida? Si apropo sperma iese in mod exagerat cateodata...

34 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Exista un risc foarte mic. Care se apropie de 0. Dar prietena ta nu ar trebui sa ia anticonceptionale deoarece au foarte multe reactii adverse si va avea surprize neplacute mai tarziu datorate lor...

mlm
| mlm a răspuns:

Daca ia anticonceptionale de l; a varsta asta este rau de tot, ce va face mai tarziu.Intradevar daca exista doua metode de contraceptie nu poate ramane insarcinata.

| SweetCandy a răspuns:

Nu are cum...happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca prietena ta i-a anticonceptionale si daca folositi si prezervativul nu are cum sa ramana insarcinatawinking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cati ani are prietena ta si cine i-a prescris anticonceptionalele?

In fine, se pare ca ai cantitate mare de sperma si mai poti dona si la altii. Orgasme multe!

| Psihoyounger a răspuns:

Din moment ce pentru metoda de protectie impotriva unei boli cu transmitere sexuala sau a unei eventuale sarcine folositi atat prezervativul cat si anticonceptionale, riscul ca ea sa ramana insarcinata este aproape 0 sau chiar nul. Spun aproape deoarece pot exista si erori. Dar in mod regulat, nu ar trebui sa ramana insarcinata!

Bafta!

Psihoyounger

| cioko19 a răspuns:

Dar prietena ta cati ani are, 11 smug? Doamne. ce copii.
Dar nu. nu are cum sa ramana insarcinata.

| Encore a răspuns:

Si prietena ta are 11-12 ani?hee hee

| Crisu_8081 a răspuns:

Nu are cum.Folosind 2 metode de contraceptie in acelasi timp va protejati 100%.

| eni a răspuns:

La14 ani? Ce distractie au copii de azi...

| adytzu_1864 a răspuns:

Sansele ca sa ramana insarcinata sunt aproape nule...vezi sa nu ia anticonceptionale dupa capul ei, da care crede ea...sau ce i-au spu unele prietene...sa mearga la ginecolog...sa-i recomande el niste pastile...

| cristina_6456 a răspuns:

Nu cred ca exista nici un risc si este dejuns sa folositi doar prezervativu sau anticoceptionale

| bosnea marinela a răspuns:

Nu e nici o sansa sa ramana mai ales ca ia anticonceptionale.

| Ciprian271 a răspuns:

Nu va ramane gravida. AAAAAAAA. Stii de ce dai cateodata multa sperma pentru ca te simti foarte bine si cu cat te simti mai bine cu atat dai mai multa sperma. Ai inteles?!

| alexbrada a răspuns:

Nu are cum sa ramana gravida fiindca sperma iesita nu mai are efect

| Mircea_blabla a răspuns:

Si cand te-ai trezit era dimineata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ba ce emancipati sunt cei de varsta mea...Au ajuns chiar sa si-o traga, ba chiar fetele sa foloseasca anticonceptionale[de unde le-o fi luat nu stiu, ca ii trebuie prescriptie medicalawinking].
Mda... pustanii sunt mereu ~cu un pas inainte~ straight face

Aaaa... si un raspuns: Nu, scumpulewinking Continua ceea ce faci[mai bine zis continuati sa va protejati] si n`o sa fii tatic prea curand.

Delight!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti avansat mai nene si o mai ai si de 35 cm nu?
si 14 ani o duci mai ceva ca o vedeta de la holywood

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu daca folositi cel putin prezervative nu aveti nici un risc de a ramine gravida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti prea tanar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va mai inteleg...straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simti ceva cu prezervativ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal> am 16 ani si fac sex de la 14 ani aproape in fiecare zi si nu mi-s-a intamplat nimic si eu folosesc prezaervativ(ai incredere in mine nu ti esva intampla nimicawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal! Am 18 ani si fac sex de la varsta de 10 anirolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. Va vine sa credeti tampeniile lu asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu poate ramane insarcinata si sperma vine in mod exagerat am experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baa nu fi prost sa vezi ce o sa sufere aia nai pe la 20-25 de ani las-o inpace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti laba