| xxxanonimulxxx a întrebat:

Daca am 14 ani si fac sex cu prietena aproape in fiecare zi cu prezervativ si ea cu anticonceptionale mai exista riscuri sa ramana gravida? Si apropo sperma iese in mod exagerat cateodata...

34 răspunsuri:
| Madu_9584 a răspuns:

Nu este nici o sansa...
Dar :O ce distractie pe voi.ma rog...trebuie voastra.mai tz ce o sa faceti. daca de acum in fiecare zi cam grav...

mda e viata voastra si nu ma bag...

succes in continuarebig grin

| Rux a răspuns:

Atata timp cat amandoua sunt folosite adecvat, nu e niciun risc

| RazBunatoru25 a răspuns:

Frate eu te-as sfatui sa nu mai faci asa ceva! Cand o sa aiba fata 21 - 23 de ani o sa sufere. O sa ramana traumatizata o sa o doara toate organele! Tias spune o poveste dar nu ma intind acum la vorba! Eu am 21 de ani si mi-am inceput viata sexuala pe la 19 ani Si cand aveam 17 ani mama mea mi-a spus ca in bloc era o vecina care a... pe la 12 ani si la 22 de ani a inceput sa ii curga sange din X adica i-a venit ciclul dar mai mult la 1 zi dupa a fost dusa la spital si cand a venit de la spital a mai trait sa zicem 4 ore! (Deci tias zice sa lasi fata in pace. Practicati si voi ca boraci din ziua de azi : Asculati muzica, SArutativa, stati mai mult cam pana la 01:20 maxim, sa invatat impreuna. Dar nu sa va incepeti viata sexuala de la varsta asta! Daca chiar o iubeste fa unul din lucrurile astea

| kiddutz a răspuns:

Nu are cum mai ales daca e si cu prezervativ