| Xboggyx a întrebat:

Salut daca imi pot retracta (beli) capul penisului destul de mult.dar ma jeneaza daca sta decalotat in pantaloni. înseamnă că am fimoza?
m ar interesa si ce as putea face pentru a nu mai fi asa sensibil!
ps sunt virgin

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca glandul penian (capul penisului) poate sa fie decalotat in intregime in acel caz penisul este este considerat ca fiind clinic sanator. Dupa decalotare de regula preputiul revine la loc de unul fiindca asa este normal sa se intample, dar daca dintr-un anumit motiv preputiul ramane blocat in santul balanopreputial situat la baza glandului, din cauza ca deschidere preputiala este putin mai stramta, in acel caz pur si simplu se retrage peste gland folosind degetele. Sensibilitatea foarte mare a glandului va scadea treptat putin cate putin in timp pana va dispare, prin atingeri repetate cu degetele sau prin atingerile accidentale cu materialul textil al lenjeriei intime. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| GouDidodino a răspuns:

Lasă-l dracu nebelit in pantaloni, cu ce te deranjează dacă sta asa?

| Xboggyx explică (pentru GouDidodino):

Doar ma ustura..gen...nu e insuportabil...dar..na

| Xboggyx explică (pentru GouDidodino):

Aa scuze am citit prima oară belit*...am inteles ca daca l ai tine belit..nu te ar mai durea asa tare cand faci sex

| Alasingur a răspuns:

N-ai fimoza, pielea aia e pe glandul pe isului ca sa-l protejeze, si glandul este foarte sensibil...si d-aia ustură