anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Dacă întreții relatii sexuale dar încă nu ai ciclu (menstruație ), îți mai vine ciclu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca in momentul in care toate organele tale care vor asigura reproducerea, vor ajunge la deplina maturizare sexuala, si va fi produs de catre ovare primul ovul va incepe si se va produce primul ciclu menstrual carese va finaliza cu prima sangerare denumita menarha, dupa care se vor produce intr-un anumit ritm/mod urmatoarele menstruatii pana la menopauza. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Dar s-ar putea sa ai complicatii mai tarziu...

| Radu14 a răspuns:

Pff login normal nu contează la un moment dat tot îți vine și nu înțeleg Pt ce îți faci griji și chiar dacă îți faci nu ai Dc App dacă vrei sa te culci cu cine înainte de venirea ciclului nu e nici o problema problema e ca îți începi viața sexuală prea devreme treaba ta dacă vrei sa faci cancer uterin se știe e regula Dacă începeți viața sexuală devreme pana Im vârsta de maxim 16 ani care poți faci odată la 14 zile Riști sa faci cancer uterin

| Goddess23 a răspuns:

Normal ca iti vine dar de ce ti-ai dori sa faci sex la o varsta atat de frageda sau daca deja o faci, care e motivul sau placerea, sunt si eu curioasa ca am mai vazut intrebari asemanatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Radu14):

Nu mi-o încep doar am intrebat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Goddess23):

Nu vreau să-mi încep viața sexuală acum doar am întrebat