| Jack99 a întrebat:

Daca nu ai avut relatii fetele te evita sau cred ca e dragut?

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine este sa le spui ca vorbesti si cu alte fete dar nu este nimic serios. Asta le face sã se simtã importante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,e foarte dragut.Adorabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar. Femeilor vor bărbați experimentați.

| Maskoff a răspuns:

Eu zic că e drăguț. dar acum depinde de fiecare.

| Maskoff a răspuns:

Eu zic că e drăguț. dar acum depinde de fiecare. Băieții au uneori tendința de a te compara cu fosta. Ceea ce pe mine că enervează. sa fii prima e altceva totul se învață nu te panica

| MihaiNicu23 a răspuns:

Multe te evita, dar vei gasi alte fete care nu-si vor da seama de asta si care nu te vor evita.

| ROB3RT89 a răspuns:

Cand nu ai experienta sa vede, e foarte putin probabil sa faci totul ca la carte intr-un mod inconstient dar nu imposibil.
O sa te inveti repede cu replica "e mai bine sa fim doar prieteni"

| SG1995 a răspuns:

Te evita normal, fug de tine ca dracu de tamaie, nu vor sa recunoasta, dar toate vor un tip cu experienta, care stie cu ce se mananca o relatie, si sexual si emotional, etc.

| SG1995 a răspuns (pentru MihaiNicu23):

De obicei cele virgine, dar vai si alea au pretenti. laughing

| Lioana a răspuns (pentru Hanhao):

Asa cum baietilor le place ca fetele sa fie virgine, la fel si fetelor le place sa fie primele in viata baiatului iubit.

| Lioana a răspuns:

Vorbesti cu o femeie care spune adevarul chiar si atunci cand are de pierdut din asta, asa ca parerile tale se nimeresc ca nuca in perete cu ce spun eu. Te rog pastreaza-ti limbajul vulgar pentru colegii tai de pahar.

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca e atat de adorabil de ce mi-ai dat nefolositor, DarkIllusion? cand eu spuneam acelasi lucru ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lioana):

Eu eram ironica.Tu nu.Cam asta e diferenta))
Și ce ai zis tu e și aiurea.

Sa inteleg ca iti plac afemeiatii care au un istoric bogat la femei? Mie nu.

anonim_4396

Mda,bun argument.Deci ori îmi plac virginii, ori îmi plac cei care și-au tras-o cu toate tipele de pe o raza de 60 de km.Interesant.
Ai generalizat, in primul tau răspuns.Asta era greșit.Tie îți place sa fii prima in viața băiatului iubit.Nu la toate.Si dacă nu cumva ești transsexuală, ma îndoiesc ca știi ce prefera bărbații, cu atat mai puțin toți bărbații, cum s-ar înțelege din formularea ta))

Poate ca am generalizat dar cred in ceea ce spun. Acum poate zici ca accepti un barbat cu trecut dar in timp vei observa diferenta intre un barbat cu trecut si unul fara. Trecutul lui te va ajunge din urma daca intri intr-o relatie serioasa si de lunga durata cu el.

anonim_4396

Da.Clar.O sa ma uit din 2 in 2 secunde peste umăr de teama sa nu cumva sa o văd pe fantoma fostei lui.Trecutul lui te urmareste dacă n-ai pic de încredere in tine.

Glumesti tu, glumesti dar vei intelege candva la ce ma refer.

anonim_4396

Sper sa nu se întâmple asta))

"Speranța este un vis cu ochii deschiși." – Tudor Arghezi

anonim_4396

Profund.M-a atins la inima.

anonim_4396

Vrei sa spui ca este garantat de o relatie de lunga durata, cu un tip care nu are experienta? Mai gandeste-te de obicei acestia, devin afemeiati sa recupereze anii pierduti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi normal sa te evite. Daca una iti spune ca e dragut, te asigur eu, crede ca esti un fraier.

Eu cred in ceea ce spun. E minunat sa nu existe alte persoane în trecutul celor doi dar nu oricine poate avea parte de așa ceva. Sunt tot mai rare cazurile.

Te-ai pus pe votat Endoryus? Nu ne-am mai ciocnit demult.

| Lioana a răspuns:

Care e problema ta, Hanhao? Imi urmărești conversațiile? Nu te-am băgat în seamă cu răspunsul anterior și te-ai gândit să te bagi in discuția mea cu altii.
La mine nu ai șanse nici să-mi pupi pantofii. Pe oamenii ca tine îi țin la distanta.

anonim_4396

Da. Nu sunt in toane bune. Daca eram, ne "ciocneam" mai mult acum. Eh, poate alta data.