Sa am chef sa imi bat joc de cineva. Stiu, sunt mai sucit...
Bai "99", asculta ce zice tata "R", ca-i mai batran si Mai trecut prin viata: la 15-16 ani, s-ar putea sa fie dragut. Mai ai o sansa cu cele trecute de 45, care simt ultimele zvacniri ale instinctului matern si pentru care un incest mic nu-i de lepadat!
Dar in intervalul 16-45, iti trebuie ceva experienta. Femeile de varsta asta, daca vor ceva "dragut", isi cumpara bichoni sau pisici birmaneze.
Ma bucur ca esti intelegator. Pacat ca nu intelegi cum gandesc femeile.
Cred ca teoria ta e buna dar invers. Pana la 16 ani sau ceva mai mult, daca vrei ceva dragut iti iei un animalut. Dupa aceasta varsta vrei o persoana draguta in viata ta.
Eu nu am animale de companie. Am avut candva in prima tinerete cand credeam ca sunt dragute. Acum cred ca sunt o grija in plus si o sursa de mizerie.
Preambul:
Un pescar, pe malul baltii, prinde pestisorul de aur, care i-o taie scurt:
- Ma grabesc, asa ca spune repede o dorinta, ti-o indeplinesc si plec in ale mele!
Pescarul zice:
- Mi-am dorit intotdeauna sa pescuiesc in Amzon. Dar trebuie carate sculele, barca, berea. Asa ca fa-mi un pod peste Atlantic, de aici pana in Brazilia!
Pestisorul ii zice:
- Bai, esti nebun?! Nu-ti dai seama cata munca, cat consum de materiale? Cum naiba sa pun eu picioare de pod pe fundul oceanului?! Pune-ti alta dorinta!
Si pescarul zice:
- OK, inteleg! Daca nu se poate, nu se poate. Atunci, fa-ma sa inteleg cum gandesc femeile!
Si dupa vreo 10 minute de gandire, pestisorul de aur zice:
- Auzi, podul ala sa fie cu 4 sau cu 6 benzi?
Acum, ca am lamurit problema asta, sa-ti argumentez afirmatia mea. Din experienta mea (traita sau vazuta), femeile vor un barbat pe care sa poata conta, unul care sa stie ce sa faca, indiferent de situatie. Unul ezitant, indiferent de natura ezitarii, nu este foarte "ofertant", indiferent cat de dragut este. Merge pentru (citez un prieten) "o tura dus-intors", dar nicidecum pentru o "cursa cu obstacole". Indiferent cat de emancipate, feministe, #MeToo, #rezist etc. sunt marea majoritate a femeilor, vine un moment cand apare nevoia de un barbat. Si daca alegerea este intre unul "dragut" si unul "macho", ghici cine castiga!
Bineinteles, nu este cazul tau, am stabilit deja ca esti o exceptie!
naruhina1030 întreabă: