| Jack99 a întrebat:

Daca nu ai avut relatii fetele te evita sau cred ca e dragut?

39 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Cand nu ai experienta sa vede, e foarte putin probabil sa faci totul ca la carte intr-un mod inconstient dar nu imposibil.
O sa te inveti repede cu replica "e mai bine sa fim doar prieteni"

| SG1995 a răspuns:

Te evita normal, fug de tine ca dracu de tamaie, nu vor sa recunoasta, dar toate vor un tip cu experienta, care stie cu ce se mananca o relatie, si sexual si emotional, etc.

| Lioana a răspuns:

Vorbesti cu o femeie care spune adevarul chiar si atunci cand are de pierdut din asta, asa ca parerile tale se nimeresc ca nuca in perete cu ce spun eu. Te rog pastreaza-ti limbajul vulgar pentru colegii tai de pahar.

Răspuns utilizator avertizat
| Lioana a răspuns:

Care e problema ta, Hanhao? Imi urmărești conversațiile? Nu te-am băgat în seamă cu răspunsul anterior și te-ai gândit să te bagi in discuția mea cu altii.
La mine nu ai șanse nici să-mi pupi pantofii. Pe oamenii ca tine îi țin la distanta.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Multe te evita, dar vei gasi alte fete care nu-si vor da seama de asta si care nu te vor evita.

| SG1995 a răspuns (pentru MihaiNicu23):

De obicei cele virgine, dar vai si alea au pretenti. laughing

| JackR a răspuns:

Bai "99", asculta ce zice tata "R", ca-i mai batran si Mai trecut prin viata: la 15-16 ani, s-ar putea sa fie dragut. Mai ai o sansa cu cele trecute de 45, care simt ultimele zvacniri ale instinctului matern si pentru care un incest mic nu-i de lepadat!
Dar in intervalul 16-45, iti trebuie ceva experienta. Femeile de varsta asta, daca vor ceva "dragut", isi cumpara bichoni sau pisici birmaneze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine este sa le spui ca vorbesti si cu alte fete dar nu este nimic serios. Asta le face sã se simtã importante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,e foarte dragut.Adorabil.

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca e atat de adorabil de ce mi-ai dat nefolositor, DarkIllusion? cand eu spuneam acelasi lucru ca tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lioana):

Eu eram ironica.Tu nu.Cam asta e diferenta))
Și ce ai zis tu e și aiurea.

Sa inteleg ca iti plac afemeiatii care au un istoric bogat la femei? Mie nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar. Femeilor vor bărbați experimentați.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi normal sa te evite. Daca una iti spune ca e dragut, te asigur eu, crede ca esti un fraier.

Te-ai pus pe votat Endoryus? Nu ne-am mai ciocnit demult.

Da. Nu sunt in toane bune. Daca eram, ne "ciocneam" mai mult acum. Eh, poate alta data.

Ce înseamnă la tine sa fii in toane bune?

Sa am chef sa imi bat joc de cineva. Stiu, sunt mai sucit...

Sper sa nu te prind atunci în toane bune vreodată.

| JackR a răspuns (pentru Lioana):

Ok, am inteles! Esti in categoria "16-45", dar esti o exceptie. Din fericire, simtul umorului te (mai) salveaza, cat de cat! happy

P.S. Ai bichon sau birmaneza?

| Lioana a răspuns (pentru JackR):

Ma bucur ca esti intelegator. Pacat ca nu intelegi cum gandesc femeile.
Cred ca teoria ta e buna dar invers. Pana la 16 ani sau ceva mai mult, daca vrei ceva dragut iti iei un animalut. Dupa aceasta varsta vrei o persoana draguta in viata ta.
Eu nu am animale de companie. Am avut candva in prima tinerete cand credeam ca sunt dragute. Acum cred ca sunt o grija in plus si o sursa de mizerie.

| JackR a răspuns (pentru Lioana):

Preambul:

Un pescar, pe malul baltii, prinde pestisorul de aur, care i-o taie scurt:
- Ma grabesc, asa ca spune repede o dorinta, ti-o indeplinesc si plec in ale mele!
Pescarul zice:
- Mi-am dorit intotdeauna sa pescuiesc in Amzon. Dar trebuie carate sculele, barca, berea. Asa ca fa-mi un pod peste Atlantic, de aici pana in Brazilia!
Pestisorul ii zice:
- Bai, esti nebun?! Nu-ti dai seama cata munca, cat consum de materiale? Cum naiba sa pun eu picioare de pod pe fundul oceanului?! Pune-ti alta dorinta!
Si pescarul zice:
- OK, inteleg! Daca nu se poate, nu se poate. Atunci, fa-ma sa inteleg cum gandesc femeile!
Si dupa vreo 10 minute de gandire, pestisorul de aur zice:
- Auzi, podul ala sa fie cu 4 sau cu 6 benzi?

Acum, ca am lamurit problema asta, sa-ti argumentez afirmatia mea. Din experienta mea (traita sau vazuta), femeile vor un barbat pe care sa poata conta, unul care sa stie ce sa faca, indiferent de situatie. Unul ezitant, indiferent de natura ezitarii, nu este foarte "ofertant", indiferent cat de dragut este. Merge pentru (citez un prieten) "o tura dus-intors", dar nicidecum pentru o "cursa cu obstacole". Indiferent cat de emancipate, feministe, #MeToo, #rezist etc. sunt marea majoritate a femeilor, vine un moment cand apare nevoia de un barbat. Si daca alegerea este intre unul "dragut" si unul "macho", ghici cine castiga!
Bineinteles, nu este cazul tau, am stabilit deja ca esti o exceptie! happy

| Lioana a răspuns (pentru JackR):

Tu vorbesti despre altceva acolo. Eu vorbeam despre virginitate nu despre lasitate si incompetenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neapărat că-i evită, dar de ce ar fi drăguț?

| Maskoff a răspuns:

Eu zic că e drăguț. dar acum depinde de fiecare.

| Maskoff a răspuns:

Eu zic că e drăguț. dar acum depinde de fiecare. Băieții au uneori tendința de a te compara cu fosta. Ceea ce pe mine că enervează. sa fii prima e altceva totul se învață nu te panica